,,Little Women”( Fiicele Doctorului March), un film special, cu mari șanse la Premiile Oscar

Data: 6/02/2020 | Autor: .

,,Little Women” ( Fiicele Doctorului March) este unul dintre cele mai interesante filme din acest început de an. Scenariul bazat pe romanul scriitoarei Louise May Alcott și ecranizarea excelentă au un farmec aparte, dovadă că pelicula are mari șanse la Premiile Oscar 2020. Este un film pentru care merită să mergi la cinematograf, relatează GadgetReport.ro

Filmul se remarcă, în primul rând, prin modul special în care producătorii au reușit să redea atmosfera epocii și, nu în ultimul rând, prin povestea originală a celor patru surori.

Narațiunea o are în centrul atenției pe Jo March, personaj interpretat de către Saoirse Ronan (nominalizată la Premiul Oscar pentru cea mai bună actriță).  Un personaj independent, cu un comportament ieșit din comun pentru o epocă în care rolul femeii este să fie supusă bărbatului și devotată familiei. Însă Jo reușește să se desprindă de aceste stereotipuri și își dorește să devină scriitoare.

Ce ne-a plăcut foarte mult este firul narativ, ce ne poartă din trecutul în prezentul familiei March. Chiar dacă Jo se află în prim-plan, filmul reușește să le contureze perfect și pe celalte surori din familia March.

,,Little Women''( Fiicele Doctorului March), un film special, cu mari șanse la Premiile Oscar

Dincolo de Saoirse Ronan (Jo March), din distribuție fac parte actrițele Emma Watson (Meg March), Florence Pugh ( Amy March) și Eliza Scanlen (Beth March). De remarcat și prestația actorului Bob Odenkirk, în rolul tatălui celor patru fete.

Little Women ( Fiicele Doctorului March) are șase nominalizări la Premiile Oscar 2020 și, după ce am văzut filmul, considerăm că are șanse reale la cel puțin patru categorii.

Filmul rulează deja în cinematografele din România, fiind distribuit de către InterComFilm .

Little Women ( Fiicele Doctorului March)

Little Women ( Fiicele Doctorului March)

Cu ocazia lansării filmului, GadgetReport.ro și IntercomFilm vă oferă două invitații duble la filmul Little Women ( Fiicele Doctorului March). Cei ce doresc să participe la acest concurs o pot face accesând acest link și răspunzând la întrebarea din postarea respectivă.