Bang &Olufsen Beoplay E8 2.0. Noi căști wireless cu autonomie de până la 16 ore

Data: 15/02/2019 | Autor: .

Bang &Olufsen Beoplay E8 2.0. Noi căști wireless cu autonomie de până la 16 oreBang &Olufsen Beoplay E8 2.0 este denumirea primelor căști Bang &Olufsen cu adevărat wireless lansate pe piața românească. Noul model vine cu o serie de îmbunătățiri de design comparativ cu produsul inițial, precum și cu funcții cerute de către utilizatori, relatează GadgetReport.ro

Carcasa pentru încărcare din piele premium a căștilor Bang &Olufsen Beoplay E8 2.0  are un nou design, mai exclusivist, și oferă posibilitatea încărcării fără fir a căștilor Beoplay E8 2.0, pentru o experiență complet wireless. Acum încărcarea se poate realiza pur și simplu plasând carcasa pe un suport cu încărcare wireless QI.

Carcasa oferă energie pentru trei încărcări complete ale căștilor,cu un total de 16 ore de autonomie. Este o îmbunătățire semnificativă, comparativ cu cele 12 ore oferite de produsul inițial. Acest lucru oferă  în mod evident suficient pentru o zi întreagă de ascultat. Pe partea din față a carcasei este plasat un LED ce indică nivelul de încărcare, în timp ce alte trei lumini LED de pe spatele carcasei indică numărul de încărcări complete pe care aceasta le poate oferi.

În interiorul carcasei pentru încărcare, căștile sunt plasate pe un superb cadru din aluminiu șlefuit, prelucrat prin anodizare simplă sau dublă, în funcție de culoare.

Carcasa căștilor Bang &Olufsen Beoplay E8 2.0 suportă încărcare wireless însă dispune și de un port USB-C pentru încărcarea prin cablu a căștilor.

La fel ca primul model Beoplay E8, acestea sunt special calibrate de renumiții ingineri de sunet de la Bang &Olufsen pentru a livra un sunet plin și un soundstage spațios, care îți vor încânta urechile. Fiecare cască integrează un speaker dinamic de 5.7mm, un mic transductor electromagnetic, tehnologie NFMI (NearField Magnetic Induction) și un chip Bluetooth 4.2 cu Digital Sound Processing, care permite o calibrare dinamică a sunetului și o experiență fără întreruperi. Utilizatorii vor avea posibilitatea de a-și calibra singuri sunetul prin aplicația Bang &Olufsen, disponibilă pe Android și iOS.

Bang &Olufsen Beoplay E8 2.0  vine alături de o carcasă premium învelită în piele care permite încărcare wireless, cinci tipuri ear-tips și un cablu de încărcare USB-C.

Căștile Bang &Olufsen Beoplay E8 2.0 vor fi disponibile în patru culori (Black, Indigo Blue, Natural și Limestone) și vor avea un preț de 1699 RON. Toate variantele de culori vor fi disponibile pe site-ul www.bang.olufsen.com/earphones/beoplay-e8-2 și la partenerii noștri din România, iSTYLE (istyle.ro) si EMAG (emag.ro), începând de săptămâna viitoare.

Platforma pentru încărcare wireless Bang &Olufsen va fi disponibilă în aceleași patru culori: Black, Indigo Blue, Natural și Limestone. Prețul acestui produs nu a fost încă dezvăluit.

Prețul pentru o cască individuală (stânga sau dreapta) va fi în jur de 629 Lei, iar carcasa de încărcare wireless va putea fi achiziționată pentru suma de aproximativ 949 Lei. Platforma pentru încărcare wireless, carcasa de încărcare wireless și căștile individuale Beoplay 2.0 vor fi disponibile din aprilie 2019.