Samsung Galaxy Buds. Șase ore de streaming Bluetooth

Samsung Galaxy Buds. Șase ore de streaming BluetoothSud-coreenii de la Samsung au prezentat, miercuri seară, odată cu seria de telefoane Galaxy S10 și spectaculosul telefon pliabil Galaxy Fold, și noile căștile wireless in-ear Galaxy Buds, relatează GadgetReport.ro

Noile căști Galaxy Buds se remarcă prin designul nou, cu accente premium. Sud-coreenii spun că noile căști wireless in-ear, oferite gratuit celor care precomandă telefoanele din seria S10, sunt foarte confortabile, ușor de controlat și oferă un sunet foarte clar, grație tehnologiei dezvoltată de AKG.

Enhanced Ambient Sound vă permite să auziți clar ce se întâmplă în mediul înconjurător, chiar și în timp ce căștile sunt în urechi, astfel încât să rămâneți conștienți și de ce se întâmplă în exterior, timp în care puteți să apelați pe cineva sau să ascultați melodiile preferate. Sunetul premium se extinde și la sunetul vocii voastre. Microfonul Adaptive Dual utilizează un microfon interior și unul exterior în fiecare cască, astfel încât puteți să vă folosiți vocea atât în medii liniștite, cât și în medii zgomotoase.

Galaxy Buds promit până la șase ore de streaming Bluetooth și până la cinci ore de apeluri. În plus, carcasa compactă oferă o încărcare de până la șapte ore și oferă căștilor Galaxy Buds 1,7 ore de utilizare printr-o încărcare rapidă de doar 15 minute. Cu încărcarea wireless și Wirelless PowerShare intre device-uri puteți obține o încărcare rapidă de la Galaxy S10, cel mai recent smartphone Samsung.

Galaxy Buds se integrează cu Bixby pe cele mai recente dispozitive mobile Galaxy, astfel încât puteți activa asistentul inteligent rapid fără să puneți mâna pe telefon. Pur și simplu folosiți vocea pentru a efectua apeluri, pentru a trimite mesaje text sau pentru a verifica bateria căștilor.

Prețurile de comercializare a noilor căști Galaxy Buds nu au fost anunțate. Ce se știe sigur este că vor fi disponibile în culorile alb, negru și galben.

 

 

Galaxy Buds – specificații

Categorie Specificații
Culoare Black, White, Yellow
Mărime Earbud: 17.5 (W) x 19.4 (D) x 22.3 (H) mm / Case: 38.8 (W) x 70 (D) x 26.5 (H) mm
Greutate Earbud: 5.6g per earbud / Case: 39.6g
Conectivitate Bluetooth 5.0
Senzor Accelerometer, Proximity, Hall, Touch, Ear on/off detection
Baterie Earbud: 58mAh / Charging case: 252mAh
USB Type-C
Speaker  5.8pi Dynamic Driver
Compatibilitate Android 5.0 or later, RAM 1.5GB or above
Audio Audio Codec: SBC, AAC, Scalable (Samsung proprietary)

Samsung lansează noua generație de ceasuri Galaxy Watch Active și brățările de fitness Galaxy Fit

Samsung Galaxy S10. Un display spectaculos, hardware excelent și prețuri pe măsură

Samsung Galaxy Fold. Telefonul revoluționar va costa 2000 euro!