Samsung Galaxy Tab S5e. Cea mai spectaculoasă tabletă a sud-coreenilor

Data: 15/02/2019 | Autor: .

Samsung Galaxy Tab S5e. Cea mai spectaculoasă tabletă a sud-coreenilorSamsung Galaxy Tab S5e este numele noii tablete lansată de sud-coreeni și care promite specificatii de ultimă generație. Cu un ecran de 10,5 inci și cu o mai mare capacitate a bateriei, Galaxy Tab S5e va fi disponibilă din a doua parte a acestui an, la un preț încă necunoscut, relatează GadgetReport.ro

Cu un cadru de metal de 5,5 mm, care cântărește doar 400g, Samsung Galaxy Tab S5e este ultra-portabilă, durabilă și practică, fiind disponibilă într-o gamă largă de culori, inclusiv argintiu, negru și auriu.

Cu o durată de viață extinsă a bateriei, care rezistă până la 14,5 ore , Tab S5e este optimizată pentru performanță de lungă durată.

„Tab-ul S5e este o tabletă premium, un design elegant și specificicații puternice, care are un preț foarte bun. Pentru utilizatorii care doresc să fie conectați tot timpul și să ducă la sfârșit cât mai multe task-uri – dar și un ecran mare, pentru o experiență deplină, Tab S5e le va satisface pe deplin cerințele”, a afirmat DJ Koh, președinte și CEO al diviziei IT & Mobile Communications Samsung Electronics.

Samsung Galaxy Tab-ul S5e este prima tabletă Samsung cu noul Bixby 2.0 încorporat, Tab S5e oferă o modalitate mai inteligentă și mai convenabilă de a interacționa cu dispozitivul, jucând rolul de hub pentru toate device-urile pe care le aveți în casă . Porniți televizorul și luminile în același timp cu Quick Command, care vă permite să personalizați mai multe acțiuni printr-o singură comandă – folosind o singură comandă vocală.

Când trebuie să duceți la sfârșit anumite sarcini, o tastatură cuplată cu Samsung DeX vă oferă aceeași experiență de care aveți parte pe un PC. În același timp puteți să răspundeți la apeluri și la mesaje direct de pe tabletă – chiar și atunci când nu aveți în apropiere telefonul sau sunteți pe o rețea Wi-Fi diferită.

Indiferent dacă este vorba de un film sau de serialul vostru preferat, experiența este completă datorită ecranului AMOLED, de 16:10, unde butonul de home poate fi ascuns. Tab-ul S5e oferă un ecran de 10,5 inci și marginea îngustată oferă un raport ecran-corp-telefon de 81.8% pentru o experiență îmbunătățită și imersivă de vizionare. Pe Tab S5e puteți accesa YouTube Premium, gratuit în primele 4 luni, precum și YouTube Music și YouTube Gaming .

Tab-ul S5e se bucură și de sunet bogat, datorită boxelor Quad, care au încorporată tehnologia stereo de rotire automată pentru un sunet puternic, care se adaptează în funcție de modul în care țineți tableta (portrait/landscape). Tab S5e include și Dolby Atmos și sunet de la AKG, pentru un sunet 3D imersiv echilibrat. În plus, Spotify oferă abonament premium gratuit de până la 3 luni pentru membri noi, prin urmare pe Tab S5e puteți să ascultați melodiile preferate neîntrerupt, oriunde și oricând .

SPECIFICAȚII SAMSUNG GALAXY TAB S5E

DISPLAY 10.5” WQXGA Super AMOLED
CHIPSET 64bit Octa-core processor (2×2.0 GHz  & 6×1.7 GHz)
MEMORIE 4GB + 64GB or 6GB + 128GB [1],

microSD de până la 512GB

CAMERA Rear: 13MP

Front: 8MP

PORT USB USB3.1 (Type C), POGO

Type-C headset connector Provided

SENZORI Accelerometer, Fingerprint Sensor, Gyro Sensor, Geomagnetic Sensor, Hall Sensor, RGB Light Sensor
CONECTIVITATE WIRELESS Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac 2.4G+5GHz, VHT80 MU-MIMO, Wi-Fi Direct, Bluetooth v5.0
GPS GPS, Glonass, Beidou, Galileo
DIMENSIUNE/GREUTATE 245.0 x 160.0 x 5.5mm

400g

BATERIE 7,040mAh, Fast Charging
OS/UPGRADE Android 9.0
ACCESORII Tastatură Book cover, POGO Charging Dock, Slim cover, Book cover (nu este inclus)
VIDEO Recording: UHD 4K (3840×2160) @ 30fps

Playback: UHD 4K (3840×2160) @ 60fps

AUDIO 4 speakers sound by AKG, Dolby Atmos®