Bang & Olufsen. Sistemul audio, cu iz de operă de artă, de pus pe perete

Data: 25/08/2018 | Autor: .

Bang & Olufsen. Sistemul audio, cu iz de operă de artă, de pus pe perete

Bang & Olufsen a lansat o nouă generaţie de sisteme audio care, pe lângă sunetul excelent, oferă un design cu aspiraţii artistice. Sistemul audio modular BeoSound Shape este comercializat la un preţ pe măsura inovaţiei, de 4245 de dolari, relatează GadgetReport.ro

Ideea de la care Bang & Olufsen a plecat în dezvoltarea noii generaţii de sisteme audio BeoSound Shape a fost aceea că gadgeturile trebuie să se integreze cu piesele de mobilier şi să aducă un plus de atractivitate şi originalitate oricărui apartament sau vilă, după caz şi buget, bineînţeles.

Noul sistem audio BeoSound Shape este format din mai multe difuzoare care se montează pe perete într-o formă modulară, în funcţie de inspiraţia utilizatorului.

Gadgeturile vin în diverse mărimi şi culori, astfel încât să le poţi combina după preferinţe.

Pentru a funcţiona la standardele de calitate Bang & Olufsen, ai nevoie de minim cinci difuzoare. În rest, poţi adăuga câte boxe îţi doreşti.

Dincolo de design şi modularitate, noul sistem audio Bang & Olufsen BeoSound Shape dispune de tehnologia BeoSound Core hub care permite accesul la AirPlay, Bluetooth şi streaming Chromecast, astfel încât poţi să conectezi boxele la telefon, televizor sau orice alt gadget legat la reţeaua Wi-Fi.

Firma daneză afirmă că, în funcţie de câte boxe adaugi sistemului, acesta îşi adaptează sunetul pentru a oferi o experienţă optimă, de calitate superioară.