Barbie, scunda si grasuta? Cum ar arata idolul fetitelor, in realitate (VIDEO)

Data: 7/03/2014 | Autor: .

barbie

Barbie-1-768x1024Barbie, papusa simbol a fetitelor din intreaga lume, este o reprezentare deformata a realitatii, impunand standarde fizice cu adevarat imposibil de atins.  Barbie este o adevarata otrava, cu efecte psihice si fizice negative asupra tinerelor, afirma cercetatorul Nickolay Lamm.

 Potrivit acestuia, nici macar 1% dintre fetitele din SUA nu au o conformatie fizica similara celei propuse de celebra papusa.

Dupa ani de studii antropologice, Nickolay Lamm a reusit sa realizeze profilul adevaratei Barbie.

Barbie-5-768x1024 “Daca ar fi sa le comparam, diferentele sunt cu adevarat incredibile, insa aceasta este realitatea”, spune cercetatorul.

“Barbie are un profil anorexic, daunator, toxic, care nu are nicio legatura cu un corp sanatos”, a mai spus acesta.

Noua Barbie este ceva mai scunda si putin mai grasuta. «Acestea sunt adevaratele standarde », afirma  Nickolay Lamm.

Urmariti in clipurile video de mai jos cum arata adevarata Barbie.

  Potrivit Wikipedia, Barbie este produsa de compania americana de jucării Mattel si lansată în martie 1959, de către Ruth Handler. Papusa a produs vâlvă în lumea jucăriilor. Barbie avea o garderobă și un stil propriu de viață. Au fost vândute peste un miliard de păpuși Barbie în 140 de țări.După anul 2009, multe fete din RusiaUcrainaJaponiaSUA sau România au încercat sa își ducă frumusețea la perfecțiune încercând să semene cu păpușile Barbie, rezultatele fiind chiar stranii. Unele dintre ele, ca de exemplu două ucrainiene, Anastasia Șpaghina și Valeria Lukianova, au devenit faimoase datorită stilului adoptat.