Primele imagini din Batman Arkham Knight. Sfarsitul unei povesti fascinante (VIDEO)

Data: 5/03/2014 | Autor: .

Batman-Arkham-Knight

Warner Bros. si studioul Rocksteady au lansat primele imagini cu unul dintre cele mai asteptate jocuri ale anului. Batman Arkham Knight, ultima parte a seriei incepute cu Batman: Arkham Asylum si Batman: Arkham City, spune sfarsitul povestii cavalerului intunecat.

Ultimul joc al seriei este conceput special pentru consolele de noua generatie si PC.

Povestea va avea loc intr-un Gotham City extins, de cinci ori mai mare decat mediul de joc din Arkham City, dupa evenimentele din Arkham City, care au culminat cu moartea lui Joker.

In lipsa unei amenintari pe masura lui Batman, Scarecrow reuneste toti raufacatorii din Gotham intr-o incercare finala de a elimina Cavalerul Intunecat. Din joc nu vor lipsi The Penguin, Two Face, Harley Quinn si altii.

Dezvoltatorii promit si ca un nou inamic al lui Batman is va face debutul in Arkham Knight. Kevin Conroy se va intoarce in rolul lui Batman, alaturi de intreaga distributie de actori din jocurile precedente.

Batman Arkham Knight ar urma sa aiba o grafica speciala, gratie motorului Unreal Engine.

In noul joc, utilizatorii au primit si o facilitate mult asteptata. Vor putea conduce celebrul Batmobil.

Batman: Arkham Knight va fi lansat in cursul acestui an, pe PC, Xbox One si PlayStation 4. P

Jucatorii care vor precomanda jocul vor primi gratuity addon-ul Harley Quinn ce contine 4 harti exclusive si posibilitatea de a juca, in premiera, cu Harley Quinn.