Battlefield 3 – incepe razboiul de guerrilla

Data: 21/09/2011 | Autor: .

EA Games si DICE au anuntat ca versiunea beta a noului shooter va fi lansata pe 29 septembrie. Cei care au comandat deja jocul sau versiunea Limited Edition de la Medal of Honor, vor avea acces prioritar timp de 48 ore la descarcarea acestuia.

Prin lansarea versiunii beta, EA Games incearca, prin intermediul gamerilor, sa rezolve si ultimele detalii ale jocului, in special bugurile. Varianta finala a Battlefield 3 urmeaza sa apara pe 25 octombrie.

Noul shooter de la EA Games si DICE se doreste a fi “cel mai ambitios joc din totdeauna”.  Game-ul il va antrena pe jucator intr-o serie de misiuni pline de adrenalina, desfasurate in locatii urbane, de la New York, la Paris si pana in Teheran.

Una dintre cele mai spectaculoase misiuni include o lupta cu elicoptere. Pentru ca experienta sa fie cat mai reala, dezvoltatorii jocului au folosit noul motor grafic Frostbite, care ofera suport pentru efecte speciale avansate.

Jocul va fi disponibil pe PC, XBOX 360 si PS3, iar modul multiplayer va permite conectarea a numai putin de 32 de jucatori.

Electronic Arts a ridicat stacheta si si-a asigurat fanii ca Battlefield 3 nu va fi doar un produs bun, ci un produs creat pentru a depasi recordul stabilit de Call of Duty.

Mai multe detalii despre joc puteti afla aici.