Star Wars se intoarce. “The Old Republic” se lanseaza de Craciun

Data: 25/09/2011 | Autor: .

Noul joc Star Wars: The Old Republic, va fi lansat pe 20 decembrie in SUA si pe 22 decembrie in Europa, au anuntat BioWare si LucasArts.

Jocul, a carui lansare a fost anuntata inca de la E3 Expo 2009, a suferit numeroase modificari si amanari, care au starnit nemultumirea fanilor din intreaga lume. Programat initial in decembrie 2010 iar apoi amanat pentru primavara lui 2012, lansarea jocului a devenit acum o certitudine –Star Wars: The Old Republic va ajunge in magazine in sezonul de shopping de Craciun.

Actiunea jocului MMOG este plasata la 300 de ani dupa evenimentele din Star Wars: Knights of the Old Republic, cu mii de ani inaintea imperiului lui Dark Vader, in timpurile in care Imperiul Sith si Old Republic se aflau in razboi.

In noul joc, utilizatorii vor putea sa isi creeze propria saga in lumea StarWars. Vor putea alege un cavaler Jedi sau un Sith, intre calea dreapta a Fortei sau partea intunecata a acesteia.

Star Wars: The Old Republic va fi primul MMO in care toate dialogurile vor fi vorbite. “Dupa cum va puteti da seama, punem foarte mult accent pe povestea jocului”, a declarat co-fondatorul BioWare Ray Muzyka.

Dezvoltatorii jocului se asteapta la vanzari de peste 3 milioane de unitati in 2012.

Mai multe amanunte despre acest joc puteti afla de aici.