Topul celor mai asteptate jocuri din aceasta toamna

Data: 26/09/2011 | Autor: .

Toamna acestui an se anunta una plina de premiere pe piata jocurilor. Mariile companii, de la Ubisoft, Electronic Arts, la Epic Games si Rocksteady, au anuntat lansarea unor productii spectaculoase. GadgetReport.ro a intocmit un top al celor mai asteptate jocuri din 2011.  Stirea a fost preluata de Realitatea TV si The Money Channel.

Dupa un prim semestru sarac in premiere, toamna acestui an promite cateva zeci de titluri noi pe piata jocurilor video. Unul dintre cele mai asteptate jocuri este Assassin’s Creed: Revelations, al patrulea titlu al francizei cu acelasi nume, ce va fi lansat in noiembrie.

Actiunea jocului dezvoltat de Ubisoft se petrece in Constantinopol, acolo unde Ezio
Auditore, aflat pe urmele legendarului asasin Altair, va infrunta amenintarea templierilor ce creste in interiorul Imperiului Otoman.

Un alt joc care deja a atras peste 300.000 de rezervari inainte de lansarea de pe 25 octombrie este Battlefield 3. Noul shooter de la EA Games il va antrena pe gamer intr-o serie de misiuni pline de adrenalina, desfasurate

in locatii urbane, de la New York, la Paris si pana in Teheran.Una dintre cele mai spectaculoase misiuni include o lupta cu elicoptere.

O alta productie asteptata cu mare interes de gameri este noul Call of Duty: Modern Warfare 3. Jocul, ce ar urma sa fie lansat pe 8 noiembrie, il are in prim-plan pe Vladimir Makarov, care, dupa ce il ia ostatic pe presedintele Rusiei, invadeaza Manhattan-ul.

Tot in octombrie, pe 21, Rocksteady va lansa continuarea unuia dintre cele mai bune jocuri ale anului 2009, Batman Arkham Asylum. Fanii Cavalerului Negru vor putea cutreiera ore in sir strazile Gotham-ului in cautarea raufacatorilor al caror numar, bineinteles, va fi mult mai mare decat in seria precedenta.

Un alt joc foarte asteptat este noul Fifa 2012. Jocul, ce va fi lansat pe 30 septembrie, disponbil deja in varianta test, promite pasionatilor de fotbal o experienta spectaculoasa.

Pe lista celor mai asteptate jocuri din aceasta toamna, realizata de GadgetReport.ro mai pot fi incluseDeus Ex 3 RPG-ul Human Revolution si The Elder Scrolls V. Cititi mai multe amanunte si vedeti clipurile jocurilor incluse in clasament aici.

httpv://www.youtube.com/watch?v=nkKOu-yoq94