Beko prezintă noile tehnologii lansate la IFA 2019 din Berlin

Data: 10/09/2019 | Autor: .

Beko prezintă noile tehnologii lansate la IFA 2019 din BerlinBeko a anunțat, la IFA Berlin 2019, că, începând cu anul 2020, o parte dintre frigidere vor veni echipate cu tehnologia HarvestFresh, care contribuie la păstrarea aspectului și proprietăților fructelor și legumelor la fel ca în ziua în care au fost cumpărate, relatează GadgetReport.ro

Această nouă tehnologie se bazează pe puterea combinației de lumini în trei culori (verde, albastru și roșu) care imită timp de 24 de ore ciclul soarelui și lumina solară, astfel fructele și legumele sunt expuse unui mediu natural care le ajută să își mențină prospețimea. De asemenea, studiile au demonstrat că această tehnologie va ajuta la conservarea mai bună a nivelului de vitamine A și C din fructe și legume.

Tot cu scopul de a contribui la păstrarea alimentelor proaspete pentru mai mult timp, dar și pentru a reduce cantitatea de alimente irosite, Beko a lansat EverFresh+, cea mai nouă tehnologie de refrigerare, care creează variații de temperatură în compartimentul destinat fructelor și legumelor pentru a reduce umiditatea obținută prin canalele de aer. Acest lucru oferă fructelor și legumelor o prospețime care durează până la 30 de zile, de trei ori mai mult decât în mod normal. Un compartiment special creează un mediu special pentru creșterea timpului de viață pentru fructe și legume, contribuind la un stil de viață sănătos.

 

Beko Slow Juicer

Tot la IFA 2019 din  Berlin, Beko a prezentat noul storcător Beko Slow Juicer. Diferit de storcătoarele obișnuite care taie fructele cu lamele de metal, conducând către o oxidare mai rapidă, Slow Juicer-ul zdrobește fructele și legumele cu 60 RPM pentru a obține cu 80% mai multe vitamine și cu 15% mai mult suc decât un storcător obișnuit.

Pierderea nutrienților din cauza oxidării este una dintre cele mai mari provocări în momentul în care folosim un blender. Beko Vacuum Blender rezolvă această problemă prin eliminarea aerului din recipient înainte de a porni aparatul. Acest lucru duce la păstrarea și reținerea nutrienților în sucuri pe timp îndelungat și facilitează pregătirea sucurilor cu o noapte înainte și consumul lor la fel de proaspete a doua zi dimineață.

 

Beko Soup Maker asigură versatilitate prin cele 5 programe presetate: de la supe și sosuri cu o consistență mai groasă sau mai ușoară, la smoothie-uri, funcția pentru gheață și funcția de auto-curățare. Mai mult, Beko Soup Maker păstrează supa caldă până la 40 de minute după ce aceasta a fost pregătită, asigurând o temperatură optimă pentru servire. De asemenea, sistemul prietenos al aparatului Beko Soup Maker ajută la gătirea supei perfecte de fiecare dată.

 

Cuptorul Beko CombiSteam

În cadrul IFA 2019 a fost prezentat și cuptorul Beko CombiSteam. Incorporând cuptorul cu abur și unul obișnuit, obținem un cuptor multifuncțional care se adaptează perfect fiecărui stil de gătit, fie că vorbim de un pui suculent, de un pește gătit la abur sau mai crocant, sau de o pâine pufoasă făcută în casă.

Oferind un mod mai sănătos de a găti prin puterea aburului, cu ajutorul gamei Beko se pot crea mese delicioase și sănătoase pentru întreaga familie.

 

AutoDose și AquaTech®

 

Pentru o curățare fără efort, tehnologia Beko AutoDose depistează murdăria de pe vase sau haine și încarcă automat în dispenser cantitatea potrivită de detergent și balsam. Trebuie doar ca rezervorul pentru detergent al mașinii de spălat să fie plin, iar aceasta își va alege cantitatea optimă de care are nevoie la fiecare spălare.

Nu o dată s-a întâmplat să fim nevoiți să așteptăm finalizarea ciclului de spălare a hainelor și să pierdem timp prețios pe care l-am fi putut dedica pasiunilor noastre. Mașina de spălat Beko AquaTech® reduce la jumătate timpul de spălare prin valorificarea puterii naturale a apei, grație noului design al cuvei. Această mașină de spălat se asigură că rufele sunt atinse de detergent pentru o spălare optimă și delicată.