BenQ PhotoVue SW321C. Un monitor4K UHD pentru fotografi

Data: 17/02/2020 | Autor: .

BenQ PhotoVue SW321C. Un monitor4K UHD pentru fotografi

BenQ a lansat monitorul pentru fotografi  BenQ PhotoVue SW321C. Acesta vine echipat cu un ecran 4K UHD de 32” și tehnologie Paper Color Sync, care sincronizează culorile de pe ecran cu cele de pe print.

Fiind un monitor profesional echipat cu tehnologie AQCOLOR, BenQ PhotoVue SW321C oferă o acoperire în proporție de 99% a spectrului Adobe RGB, 95% pentru DCI-P3 și 100% pentru sRGB. Prin intermediul unei adâncimi de culoare pe 10bit și a unei palete 3D pe 16bit, acesta produce culori impecabile, cu o acuratețe Delta E≤2, oferind totodată tehnologia specială de compensare a uniformității. Ca dovadă a reproducerii unor culori consistente, calibrate cu ajutorul soluției hardware încorporate, fiecare SW321C este acompaniat de un raport de calibrare individuală și de certificările CalMAN / Pantone.

Pentru a susține fotografii și pasionații de fotografie DSLR care lucrează și cu conținut video, SW321C suportă în mod nativ formatele video 10bit 4:4:4 și 4:2:2, precum și tehnologiile HDR10 și HLG, asigurând în acest fel o calitate video cât se poate de realistă.

Funcția GamutDuo cu care este prevăzut SW321C permite redarea alăturată a aceleiași imagini, dar în două spații de culoare diferite, precum Adobe RGB și sRGB. Tot aici, modul alb/negru oferă o pre-vizualizarea a efectelor din filme înaintea ajustării culorilor. Toate aceste moduri de culoare pot fi schimbate deosebit de rapid, folosind telecomanda BenQ Hotkey Puck G2, ce optimizează eficiența în utilizare.

Pe deplin operabil prin conectarea unui singur cablu USB-C pentru conținut video, audio și alimentare, SW321C este echipat atât cu un suport ce permite ajustarea pe înălțime, cât şi cu binecunoscutul shading hood, ce împiedică lumina ambientală să cadă direct pe ecran.