BeoLit 12 airplay. O boxa wireless de la Bang & Olufsen (VIDEO)

Data: 21/05/2012 | Autor: .

Celebra marca de electronice exclusiviste Bang & Olufsen a lansat o boxa speciala care se conecteaza la orice gadget prin intermediul unei conexiuni wireless.

Forma BeoLit12 este inspirata din vechile aparate de radio insa contine ultimele tehnologii in materie, inclusiv un amplificator de 120 watti.

In carcasa de aluminiu si lemn, cei de la Bang & Olufsen au introdus 2 tweetere de 2 inch si un woofer de 4 inch.

Boxa se conecteaza prin wi-fi, internet, dar si prin USB si jackul de 3.5 stereo out la orice telefon, tableta, calculator, dvd etc. BeoLit12 are o baterie care ofera 4 ore de autonomie in modul,wireless sau 8 ore in modul conectat.

Bang & Olufsen a dezvoltat si un sistem de boxe pentru televizoare, intitulat BeoLab 12 care contine tweetere de ¾ inch, un mid de 2 inch si doua woofere de 6,5 inch. BeoLab 12 se leaga ideal cu noul televizor cu plasma 3D BeoVision 12 de 65 inch.

Cu sistemul BeoLab si noul televizor, spun cei de la Bang & Olufsen, vei simti cu adevarat senzatiile oferite de un film de actiune sau un concert, ca si cum te-ai afla in mijlocul evenimentului.

Preturile sunt pe masura. BeoLit 12 costa 800 de dolari, televizorul BeoVision 12 numai putin de 11,350 de dolari, iar sistemul de boxe BeoLab 12 este vandut la pretul de 4800 de dolari.

Mai multe detalii cititi pe site-ul oficial.