Black Friday 2018 la Allview. Două telefoane la preț de unul

Data: 15/11/2018 | Autor: .

Black Friday 2018 la Allview. Două telefoane la preț de unulDouă telefoane la preț de unul, televizoare LED cu ChromeCast și telefon CADOU, pachete smart și accesorii la jumătate de preț sunt doar câteva dintre propunerile care vin în acest an de la Allview, cu ocazia Black Friday 2018, relatează GadgetReport.ro

Câteva dintre cele mai cunoscute modele smartphone de la Allview devin disponibile două la preț de unul, până în 25 noiembrie, în funcție de stocul disponibil. P9 Energy Lite, V2 Viper sau X4 Soul Mini intră din 16 noiembrie în oferta de Black Friday.

LED TV cu Chromecast și telefon CADOU

Două pachete speciale deschid seria de oferte pentru televizoarele LED 4K de la Allview: LED TV 43”+Chromecast+X3 Soul Style la doar 1349 lei și LED TV 49”+Chromecast+X4 Soul Mini la doar 1699 lei. Pachetele special concepute transformă LED TV-urile în smart-uri și aduc un nou mod de interacțiune al utilizatorului cu televizorul, printr-un UI intuitiv.  Utilizatorul va putea reda de pe telefon pe televizor ceea ce își dorește în materie de videoclipuri, emisiuni sau conținut preferat.

Pachete smart și accesorii la jumătate de preț

Oglinzile inteligente cu Smarthome Controller, Health Monitor, Video call, Media player etc. pot fi achiziționate la prețuri reduse în perioada 16-25 noiembrie, iar utilizatorii care visau să își utilize locuința cu mai multe dispozitive inteligente au acum șansa de a cumpăra pachete smart la prețuri imbatabile.

Toate accesoriile Allview pot fi achiziționate, în aceeași perioadă, la jumătate de preț.

Toate ofertele Allview de Black Friday 2018 le vedeti pe pe http://allviewbf.ro/