Black Mirror Sezonul 5, disponibil pe Netflix

 Black Mirror Sezonul 5, disponibil pe Netflix

Cel mai bun serial SF de la The Twilight Zone (Zona Crepusculară) încoace, spectaculosul „Black Mirror” a ajuns la sezonul V. Cele trei noi episode, „SMITHEREENS”, „RACHEL, JACK AND ASHLEY, TOO” și „STRIKING VIPERS”, sunt disponibile pe Netflix de ieri, 5 iunie, relatează GadgetReport.ro

Realizate de Charlie Brooker și Annabel Jones, cele trei episoade din Black Mirror Sezonul 5 au o distribuție din care fac parte: Anthony Mackie, Miley Cyrus, Yahya Abdul-Mateen II, Topher Grace, Damson Idris, Andrew Scott, Nicole Beharie, Pom Klementieff, Angourie Rice, Madison Davenport și Ludi Lin.

În primul episod din Black Mirror Sezonul 5, intitulat „SMITHEREENS”, un șofer de taxi cu un plan personal ajunge în centrul atenției într-o zi în care totul scapă de sub control.

În episodul 2 din Black Mirror Sezonul 5, intitulat „RACHEL, JACK AND ASHLEY, TOO”, o adolescentă timidă își dorește să ajungă mai aproape de vedeta ei pop favorită – a cărei viață aparent perfectă nu este așa de roz precum pare…

În ultimul episod din Black Mirror Sezonul 5, „STRIKING VIPERS”, doi foști colegi de facultate care nu mai țin legătura se reîntâlnesc peste ani și provoacă o serie de evenimente care le schimbă viața pentru totdeauna.

Dacă nu aţi văzut serialul şi vă plac filmele SF, trebuie să vedeţi Black Mirror, toate cele cinci serii fiind disponibile integral şi traduse în limba română pe Netflix.

În „Black Mirror” veţi vedea, printre altele, cum ar arăta o lume în care ratingul de pe reţeaua socială ne guvernează viaţa (accesul la servicii, joburi, statut social etc.) şi cum ar arăta o lume virtuală în care ar urma să ne „conectăm” atunci când murim fizic.

Un alt scenariu spectaculos din „Black Mirror” asociază armata viitorului cu tehnologia. Soldaţii viitorului vor putea fi programaţi să întreprindă, fără niciun comentariu, misiunile pe urmele „gândacilor”, oameni consideraţi mult prea periculoşi pentru că nu fac parte din „rasa pură”.

Toate seriile din „Black Mirror” pot fi văzute inclusiv în Ultra HD, dacă aveţi abonamentul Netflix necesar şi un televizor sau monitor 4K.

Dacă vreţi să testaţi serviciile Netflix, o puteţi face gratuit timp de o lună. Detalii aflaţi de AICI.