,,Pokemon Detectiv Pikachu”, din 7 iunie în cinematografe

Data: 7/06/2019 | Autor: .

,,Pokemon Detectiv Pikachu” debutează astăzi în cinematografele din România. Un film special, o experiență inedită din universul Pokemon pusă în scenă într-o poveste originală care îl are în prim-plan pe Pikachu, un Pokémon inteligent, simpatic și plin de umor,relatează GadgetReport.ro

Primul film live-action „Pokemon Detectiv Pikachu” este dedicat simpaticului Pikachu, unul dintre cele mai populare personaje animate din întreaga lume.

POKEMON DETECTIVE PIKACHU

Fie că este vorba despre dependenţa lui de cofeină, amnezia lui controversată sau doar personalitatea sa electrizantă, acest Pikachu este unic, iar Ryan Reynolds ştie asta cel mai bine: ,,Are atitudine, nu glumă! Arată ca un bulgăre de bumbac galben. (…) Tot filmul este special pentru mine şi spun asta pentru că am mai lucrat la proiecte care implicau mult CGI, însă de această dată este diferit. Pur şi simplu ai impresia că acest Pikachu respiră pe marele ecran şi că dacă întinzi mâna îl poţi atinge şi smotoci. Eu unul nu te-aş sfătui să o faci, pentru că nu vreau să fiu responsabil de ce o să se întâmple în acest caz”, a declarat Ryan Reynolds, actorul care îi împrumută vocea adorabilului personaj principal.

Povestea începe cu dispariția detectivului Harry Goodman, caz care devine principala misiune a fiului său, Tim, de doar 21 de ani.

În ajutorul tânărului vine fostul partener Pokemon al tatălui, Detectivul Pikachu, un personaj super amuzant, însă cu necunoscute probleme de memorie. Doi parteneri neobișnuiți, dar perfect compatibili (Tim fiind singurul om care poate înțelege ce spune blănosul galben) aceștia se aventurează împreună în dezlegararea încurcatului mister.

În  timp ce aleargă după dovezi prin orașul Ryme – ținutul fantastic în care oamenii și Pokemonii trăiesc în armonie – cei doi fac cunoștință cu tot felul de Pokemoni și descoperă un adevăr care amenință pacea din Universul Pokemon.

Din 7 iunie, „Pokemon Detectiv Pikachu” poate fi vizionat pe marile ecrane în versiunea dublată în limba română sau subtitrată, numai în formatul 3D.