X-Men: Dark Phoenix. Povestea lui Jean Grey debutează astăzi în cinematografe

Data: 7/06/2019 | Autor: .

X-Men Dark Phoenix continuă povestea tinerilor mutanți ce a debutat în X-Men First Class, când Charles Xavier (James Mcavoy) și Erik Lehnsherr (Michael Fassbender) și-au luat numele de Profesorul X  respectiv Magneto. De data aceasta, echipa X-Men va avea de înfruntat o forță mult mai mare decât puterile lor, relatează GadgetReport.ro

X-Men: Dark Phoenix ne va spune povestea lui Jean Grey, unul dintre cei mai puternici mutanți X-Men. În urma unei misiuni spatiale ce a luat o întorsătură neașteptată, Jean dobândește o putere de necontrolat.  Pe parcursul filmului, ea va afla un secret ce  i-a fost ascuns de  mult timp. Iar acest secret o va aduce într-o situație limită.

Filmul, ideal de văzut în formatul IMAX 3D de la Cinema City, îi are în rolurile principale pe câțiva dintre mutanții X-Men, precum Raven (Jennifer Lawrence), Cyclops și Quicksilver.

Deși are o poveste foarte bună, filmul ne-am fi dorit să ne ofere mai multă acțiune și efecte speciale, obișnuiți fiind cu efectele spectaculoase și adrenalina din filmele anterioare.

X-Men Dark Phoenix , ultimul film din această serie ce a început în anul 2011, este mai cizelat, mai bine închegat, mai focusat pe story și mai puțin pe spectacol. E un film parcă mai matur decât precedentele, spectacolul oferit de efectele speciale trecând în plan secundar.

Jocul actorilor, trăirile lor, ambianța, trec în prim-plan, producătorii încercând să ofere o perspectivă nouă seriei X-Men. O inițiativă reușită, din toate punctele de vedere.

Rămâne doar de văzut dacă acesta va fi chiar ultimul film X-Men și dacă nu cumva vom vedea o reinventare a seriei, asta mai cu seamă că studiourile Fox au fost preluat de Disney, gigant media care a făcut o adevărată tradiție din relansarea unor povești considerate perimate.

Echipa GadgetReport.ro a vizionat, în avanpremieră, noul film X-Men Dark Phoenix și vă putem spune că merită să îl vedeți, mai ales într-un format special, precum Imax 3D, 4DX, 3D.

Două ore de acțiune, o poveste bine închegată, pe ansamblu o experiență agreabilă care merită încercată.

Filmul rulează în cinematografe din 7 iunie, fiind distribuit de Odeon Film.

X-Men Dark Phoenix

Banner-ul oficial al filmului X-Men Dark Phoenix