Detective Pikachu, în cinematografe începând cu 7 iunie

Data: 5/06/2019 | Autor: .

Detective Pikachu, în cinematografe începând cu 7 iunie

După seria de jocuri, benzi desenate și obiecte de colecționat, universul Pokemon ajunge pe marile ecrane. Detective Pikachu va debuta în cinematografele din România pe 7 iunie. Echipa Gadgetreport.ro a fost prezentă la avanpremiera organizată de Vertical Entertaiment și Grand Cineam&More și vă prezentăm primele impresii, bineînțeles fără să divulgăm întreaga poveste.

Detective Pikachu  spune povestea lui  Tim (Justice Smith), un tânăr ce își dorea să devină antrenor Pokemon însă, datorită unor întâmplări neplăcute, renunță la acest vis și decide să trăiască o viață normală.

Pikachu

Pikachu alături de Tim

Într-o zi, însă, este chemat în orașul Ryme City unde tatăl său, un detectiv, ar fi decedat într-un accident, fără să i se găsească cadavrul.

Tim se duce în apartamentul acestuia și dă peste Pikachu (Ryan Reynolds), partenerul tatălui său, un Pokemon plin de amnezie și un băutor de cafea înrăit.

Nu vă divulgăm mai mult din poveste. Dincolo de story-ul antrenant și bine pus în scenă, ne-a plăcut că Pokemonii arată foarte reali, iar orașul din lumea Pokemon, Ryme City, te cucerește prin clădirile, obiceiurile și atmosfera sa originală.

Actorul Ryan Reynolds, cel care îi dă vocea micului Pikachu, reușește să îl transpună într-un personaj funny, extrem de natural.

Efectele speciale sunt foarte plăcute, însă nu la nivelul celor din desene.

În concluzie, Detective Pikachu este un film inedit, antrenant, original care reușește să transpună în linii mari universul Pokemon. Filmul va putea fi vizionat începând cu data de 7 iunie, în formatele 3D și 4DX, in varianta dublată, excelentă mai ales pentru cei mici, și cea subtitrată.