BMW Seria 6 Gran Turismo. Cum arată noul „vapor” nemţesc

Data: 15/06/2017 | Autor: .

BMW Seria 6 Gran Turismo. Cum arată noul „vapor” nemţesc

BMW Seria 6 Gran Turismo este numele celui mai nou model lansat de producătorul german de automobile. Hatchback-ul în patru uşi, cu iz de crossover, vine să înlocuiască Seria 5 Gran Turismo şi va avea un preţ de pornire de 69.700 dolari, relatează GadgetReport.ro

BMW Seria 6 Gran Turismo oferă un design modern, cu accente sportive, afirmă Adrian van Hooydonk, vicepreşedintele BMW Group Design.

Noul model aduce îmbunătăţiri aerodinamice pentru grila frontală, aripi şi partea din spate a maşinii. În plus, BMW a redus greutatea automobilului, folosind mai mult aluminiu în structura acestuia.

La interior, BMW Seria 6 Gran Turismo vine cu cele mai noi tehnologii, de la pilotul automat cu ecran touchscreen şi display-urile multimedia de 10.25 inchi pentru pasageri, la sistemul audio cu 16 boxe, de 1400 watt, produs de Bowers & Wilkins Diamond.

În SUA, BMW Seria 6 Gran Turismo va fi propulsat de un motor de 3 litri, în şase cilindri şi 335 CP, TwinPower turbocharge, controlat printr-o cutie automată cu 8 viteze. 640i xDrive GT va ajunge la 100 km/oră în numai 5.1 secunde.

BMW Seria 6 Gran Turismo va ajunge în showroom-uri în această vară, la preţul de pornire de 69.700 dolari.