Samsung Frame TV, în magazine. Cum arată şi cât costă primele televizoare-tablou

Data: 19/06/2017 | Autor: .

Samsung Frame TV, în magazine. Cum arată şi cât costă primele televizoare-tablou

Samsung Frame TV, televizoarele cu iz de obiecte de artă prezentate de sud-coreeni la Consumer Electronics Show, în ianuarie, debutează în magazine în aceste zile. Smart tv-urile, a căror principală caracteristică o reprezintă rama specială, de tablou, vor costa între 1999 şi 2799 dolari, relatează GadgetReport.ro

Televizoarele Samsung Frame TV au ajuns deja în Elveţia şi Norvegia, iar de pe 18 iunie pot fi comandate şi în SUA. Urmează ca, în zilele următoare, să ajungă şi în alte pieţe, posibil şi în România. Detalii aflaţi de AICI.

Televizoarele Samsung Frame TV sunt primele astfel de gadgeturi adresate celor care vor mai mult, în materie de design, de la un televizor. Disponibile în variantele de 55 şi 65 de inchi, televizorele includ rame speciale (Walnut, Oak şi White), care le permit să se integreze mai bine în decor.

În plus, în momentul în care nu redau posturile TV sau conţinut video de pe internet, televizoarele Samsung Frame TV se transformă în adevărate tablouri, afişând peste 100 de opere de artă (picturi şi fotografii), oferite de Samsung într-o colecţie inedită şi exclusivă.

Televizoarele includ, bineînţeles, toate caracteristicile devenite standard în domeniu, de la rezoluţia UHD la cele patru porturi HDMI şi cele trei USB-uri.