BMW Vision Next 100. Cum arată viitorul automobilului!

Data: 12/04/2016 | Autor: .

BMW Vision Next 100

BMW vrea să rescrie standardele în industria auto cu noul concept BMW Vision Next 100. Modelul care a uimit lumea automobilului, prezentat cu ocazia împlinirii a 100 de ani de existenţă a mărcii, face furori pe internet cu o nouă reclamă, absolut spectaculoasă.

În spotul video lansat acum câteva zile şi devenit viral, BMW prezintă o adevărată istorie a automobilelor sale. În prim-plan se află, bineînţeles, noul concept BMW Vision Next 100 care vine să anticipeze cum vor arăta automobilele viitorului, relatează GadgetReport.ro

Cu o lungime de 4,90 metri şi o înălţime de 1,37 metri, BMW Vision Next 100 seamănă cu celebrul Batmobile din filmele lui Tim Burton.

Maşina are pilot automat şi o interfaţă inteligentă care oferă şoferului asistenţa necesară, de la informaţiile de care are nevoie, precum traseul, condiţiile meteo şi pericolele de pe drum, la intervenţia în caz de potenţiale evenimente rutiere, pilotul automat fiind capabil să intervină dacă şoferul nu reacţionează în caz de pericol.

În varianta „ease mode”, volanul şi consola centrală a BMW Vision Next 100 se retrag, iar scaunele se mută în aşa fel încât şoferul şi pasagerii să se poată relaxa în timp ce pilotul automat preia controlul automobilului.

BMW Vision Next 100 combină sportivitatea unui coupe cu eleganţa şi dinamismul unui sedan, afirmă constructorii germani. În clipul video de mai jos vedeţi cum a fost proiectat modelul şi ce spun inginerii BMW despre viitorul automobilului.