Book of Ra. Jocul care te duce pe urmele comorilor faraonilor

Data: 17/04/2018 | Autor: .

Book of Ra. Jocul care te duce pe urmele comorilor faraonilor

Dacă v-aţi săturat de jocurile clasice şi vreţi să încercaţi o nouă experienţă, plină de adrenalină şi cu potenţial de câştig real, Book of Ra, slotul lansat de Novomatic, vă poate oferi senzaţii pe măsura aşteptărilor. Jocul are o poveste interesantă, oferindu-vă posibilitatea de a explora piramidele din Egipt, în căutarea comorilor faraonilor. Vă dăm şi un pont. Urmăriţi scarabeii, care ascund premii în bani.

Book of Ra, unul dintre cele mai cunoscute sloturi, are mai nou şi o versiune online, pe care am testat-o de curând, iar experienţa a fost una pe măsura aşteptărilor.

Beneficiind de o grafică excelentă, cu 5 role şi 3 rânduri, Book of Ra vă va capta atenţia, cu siguranţă. Interfaţa este prezentată în culori vii, cu pictograme colorate, rolele se mişcă fluid, iar posibilităţile de câştig sunt nenumărate.

În joc predomină culoarea aurie, care ne aduce aminte de comorile faraonilor, ascunse în deşert. Simbolurile sunt decorate şi cu pietre preţioase, reuşind să ofere un plus de atractivitate.

Dincolo de interfaţa interesantă, experienţa de joc este una optimă şi uşor de accesat.  Regulile jocului sunt simple, intuitive, şi uşor de reţinut.

Odată ce începeţi să jucaţi Book of Ra, în primul rând va trebui să setaţi miza între 5 şi 1000 şi, în acelaşi timp, să alegeţi cu câte linii de câştig doriţi să jucaţi, cu ajutorul butoanelor de +/-, aflate în partea inferioară a jocului.

Book of Ra oferă, în total, 9 linii de câştig cu direcţia de plată de la stânga la dreapta. Pentru a vedea în detaliu câştigurile, aveţi la dispoziţie un tabel de plăţi, pe care îl puteţi accesa foarte uşor, cu un singur click. Veţi afla, astfel, toate detaliile legate de simbolurile speciale şi câştigurile potenţiale care reies prin combinarea pictogramelor.

Dacă aveţi noroc şi vă ies combinaţiile, vă puteţi dubla câştigul instant prin Gamble, jucând pe un ecran secundar în care trebuie să ghiciţi culoarea cărţii postată cu faţa în jos. Bineînţeles, opţiunea este facultativă. Dacă nu vreţi, nu sunteţi obligaţi să jucaţi la risc.

Până la urmă, totul ţine de strategia de joc pe care o urmaţi: Câştiguri mici şi dese sau lovituri de senzaţie.

Cert este că dacă vă ies 3, 4 sau 5 simboluri identice pe o linie de plată, o să vă alegeţi cu câştiguri excelente. Iar dacă prindeţi 3 sau mai multe simboluri cu Book Of Ra, oriunde pe role, veţi activa 10 jocuri gratuite şi un simbol expandabil special.

Un alt simbol special, arheologul, vă poate aduce un câştig de până la 20.000 de monede, dacă apare de 5 ori pe o linie de câştig, iar faraonul şi statueta aurie pot aduce 8.000 respectiv 3.000 de monede dacă apar câte 5 pe o linie de câştig.

Book of Ra  îl puteţi juca atât de pe calculator, cât şi pe tableta sau smartphone.