Bose QuietComfort 35. Primele căşti dedicate noului iPhone 7

Data: 7/06/2016 | Autor: .

Bose QuietComfort 35

Chiar dacă Apple încă nu a lansat iPhone 7, Bose vine să confirme faptul că nu vom mai avea o mufă de căşti pe noul telefon, dovadă că a anunţat lansarea căştilor QuietComfort 35, gadgeturi cu Bluetooth şi NFC, dedicate noului smartphone.

Bose afirmă că QuietComfort 35 oferă acelaşi sunet de calitate, alături de funcţia de izolare a zgomotului, facilităţi prezente pe populara versiune cu fir, relatează GadgetReport.ro

Căştile Bluetooth sunt realizate din fibre sintetice, sunt acoperite cu piele şi au o autonomie de până la 20 de ore. Gadgeturile vin la pachet cu o aplicaţie software dedicată pentru iPhone şi iPad.

Interesant este şi faptul că QuietComfort 35 pot fi folosite şi cu fir, având un adaptor special care permite şi încărcarea acestora prin USB.

Bose QuietComfort 35 au un preţ de 349,95 de dolari, fiind disponibile în versiunile black (negru) şi silver (argintiu). Căştile sunt deja disponibile pe AMAZON.

Bose a anunţat, cu această ocazie, şi lansarea a două noi versiuni de căşti pentru fitness, SoundSport, la 149,95 dolari.