Scrollnita Pizza Hut, gadgetul care păstrează pizza caldă

Data: 7/06/2016 | Autor: .

Scrollnita Pizza Hut, gadgetul care păstrează pizza caldă atunci când dai scroll

Pizza Hut lansează, în premieră, scrollnita, un dispozitiv care are rolul de a menține pizza caldă, prin energia acumulată din mișcarea de scroll pe un ecran tactil.

Scrollnita este formată din două componente: plita, pe care se va așeza pizza și dispozitivul de scrollat, cu ecran tactil și un sistem electronic încorporat, ce permite plitei să se încălzească pe măsură ce utilizatorul scrollează. Prin repetarea mișcării, plita se poate încălzi până la o temperatură de peste 50 de grade Celsius. Cum functioneaza aflati din videoclipul de prezentare de mai jos.

Gadgetul este disponibil în restaurantul Pizza Hut Dorobanți din București, iar cei care acceptă provocarea Pizza Hut îl pot comanda la masă, alături de pizza.

Pentru a susține misiunea de-telefonizării meselor, Pizza Hut a marcat în restaurante „zona dependenților de smartphone” și zona celor „independenți” și a adresat clienților diverse provocări pentru a-i încuraja să lase deoparte telefonul mobil, în timp ce savurează o masă delicioasă.

Odată cu această campanie, Pizza Hut a introdus în meniu blatul Cheese&Pepperoni, o rețetă originală, cu marginea umplută cu brânză și salam pepperoni. Blatul este disponibil atât în restaurante, cât și la livrare, la Pizza Hut Delivery, până pe 9 iunie 2016.