DeskJet All-in-One (AiO), cea mai mică imprimantă HP costă 299 lei

Data: 7/06/2016 | Autor: .

DeskJet 3700 home office

HP a anunţat lansarea celei mai noi generaţii de imprimante DeskJet All-in-One (AiO), capabile să printeze direct de pe Facebook sau Instagram. HP DeskJet 3720 are doar jumătate din dimensiunea celorlalte imprimante cu jet de cerneală All-in-One din clasa sa, relatează GadgetReport.ro

Numită recent de către revista TIME unul dintre „Cele mai influente 50 de gadgeturi din toate timpurile”, noua imprimantă DeskJet All-in-One (AiO) oferă un design atractiv şi conectivitate mobilă, asigurând un proces de imprimare facil de la aproape orice dispozitiv mobil sau din orice reţea de socializare.

DeskJet All-in-OneInstalarea şi imprimarea directă de pe un smartphone sau o tabletă se face prin aplicaţia pentru sisteme de operare mobile HP All-in-One. Aplicaţia gratuită oferă utilizatorilor printare, copiere şi scanare wireless de pe majoritatea smartphone-urilor şi tabletelor cu sisteme de operare iOS, Android™ şi Windows®.

Utilizând Wi-Fi Direct, clienţii pot imprima instant de pe dispozitivul lor mobil chiar şi fără conexiune la Internet.

Utilizatorii pot imprima, partaja şi edita fotografiile de pe Facebook, Instagram sau Flickr ori direct din galeria proprie a telefonului cu aplicaţia gratuită HP Social Media Snapshots. De asemenea, HP a creat hârtie foto autocolantă tip sticker de format 10 x 13 cm, adaptată special pentru aplicaţia HP Social Media Snapshots, care este perfectă pentru decorarea unui perete, dulap, frigider sau pentru a face surprize celor dragi.

Noua imprimantă DeskJet All-in-One 3720 va fi disponibilă începând cu luna septembrie, la preţuri începând de la 299 lei.