Boxe wirelles, sisteme audio Hi Fi si Blu-ray-urile seria 2014. Gadgeturile cu care Samsung defileaza la CES

samsung-logo

Samsung a anunțat, la CES Las Vegas, lansarea unei noi serii de produse audio, care imbunatateste experiența de divertisment de acasa. Noile gadgeturi integreaza tehnologia multiroom și wireless pentru sistemele de Home Entertainment din 2014, SoundBar și player Blu-ray.

Lansarile de la CES 2014 includ:

– adaugarea unei boxe entry-level M5 la sistemul Samsung Wireless Audio – Multiroom. Boxele pot fi folosite individual sau pot fi conectate wireless cu alte produse Samsung pentru a crea sisteme audio personalizate.

– Sound Bar și Sound Stand – ce ofera un sunet puternic și clar, precum și o folosire eficienta a spatiului, datorita design-ului și tehnologiei inovatoare.

– Sistemul Samsung MX – HS8500 GIGA Sound, primul sistem audio din lume cu difuzoarele integrate, pregatit sa transforme orice incapere in cel mai tare club din oraș. Roțile integrate, ce ofera mobilitate maxima, sunetul puternic și efecte de iluminare sincronizate completeaza experiența Giga.

– Sistemul Samsung HT – H7730WM Blu-ray Home Entertainment este un sistem cu 7.1 canale (9.1 canale virtuale), pe care numai Samsung le poate oferi, datorita integrarii exclusive a codecului DTS Neo: Fusion II. Boxele Carbon Nano Tube vin impreuna cu tuburile vidate Digital Amplification pentru a oferi un sunet cald și natural, dar uimitor de puternic.
– Telecomanda Samsung Smart Control – versiunea imbunatațita a telecomenzii din 2013 – ce surprinde prin funcțiile noi și designul ergonomic.

CES M5 speakerShape Samsung Wireless Audio – Multiroom

Sistemul Samsung Shape Wireless Audio – Multiroom le permite iubitorilor de muzica sa se bucure de divertisment wireless in orice camera a casei, folosind diverse surse de continut. Difuzoarele flexibile pot fi utilizate independent sau in combinație cu Audio Wireless – Multiroom Hub și boxele suplimentare M7 sau noile boxe M5, pentru a crea un sistem surround multiroom, prin mai multe canale. Instalarea ușoara, de tip plug-and-play, face confortabila setarea intre produsele Audio-Video Samsung, iar designul se integreaza armonios in orice tip de incapere.

Samsung SoundBars

CES HW-H750 Sound BarSamsung HW-H750 Soundbar amplifica orice experiența de home entertainment datorita puterii de 320W, capabila sa redea un sunet excelent. Oferind un sunet cinematografic și realist pentru a imbunatați experiența home theater, Soundbar-ul combina sunetul natural analog cu cea mai recenta tehnologie digitala audio.

HW-H600 Sound Stand este proiectat pentru a se potrivi cu televizoare care variaza in marime, de la 32 inci pana la 55 de inci. Tehnologia multi-direction ofera un sunet pe 4.2 canale, intr-un corp de dimensiuni reduse (1.4″). Dispozitivul acompaniaza perfect televizorul din dormitor sau unul dintr-un spațiu mai mic, indeosebi in care un sistem de sunet complex nu se potrivește.

Atat Soundbar-ul cat și Sound Stand ii ajuta pe consumatorii sa stabileasca ușor și comod conexiuni wireless cu televizorul.

MX – HS8500 GIGA

CES MX-HS8500 GIGA Sound SystemFiind prima componenta audio cu roți integrate, sistemul GIGA MX – HS8500 se potrivește in orice situație in care sunt necesare atat un sunet de cea mai buna calitate, cat și dispozitive de iluminat versatile. Cu 2.500W, și boxele special concepute MX-HS8500 ofera putere si o experiența deosebita.

Subwooferele de 15 inci ajung pana la 35Hz pentru a simti din plin atmosfera de petrecere. Opt efecte DJ diferite, plus o functie de tip panning care poate fi combinata cu alte șapte efecte, reprezinta 15 moduri de a crea atmosfera dorita.

Iubitorii de sport și iubitorii de film pot conecta MX – HS8500 wireless la un TV Samsung compatibil pentru a avea parte de o aventura captivanta, fara a pierde calitatea sunetului, datorita noului codec Samsung Bluetooth Hi-Fi.

Sistemul HT – H7730WM Home Entertainment

CES HT-H7730WM Blu-ray Home Entertainment SystemDatorita parteneriatului cu DTS, dezvoltatorul de top din zona audio-digitala, Samsung este singura marca de electronice de consum care ofera noul codec DTS Neo: Fusion II, in 2014. Acesta tehnologie de ultima generație creeaza un sunet virtual pe 9.1 canale prin interpolarea materialului sursa, transformand experienta sonora.

Sistemul HT – H7730WM este alimentat de un amplificator care ofera ascultatorilor tot ceea ce este mai bun din lumea analoga și cea digitala – naturaletea tuburilor vidate analogice și puterea și eficiența de amplificare digitala. Cunoscatorii vor aprecia sunetul natural, dintr-o gama completa fara distorsiuni și fara intreruperi.

Boxele cu difuzoare inalte conțin nu numai conductori gama medii si tweetere, dar, de asemenea, difuzoare inalte care pot fi inclinate in sus pentru a crea canale de inalțime care imbunatațesc experiența de sunet surround. Ca rezultat, sunetul surround pe 7.1 canale este realizat cu doar 6 difuzoare (2 tallboys, 2 sateliți spate wireless, 1 centru și 1 sub – woofer).

Player-ul Blu-ray al sistemului dispune de proprietate UHD Upscale Processor de la Samsung, care genereaza imagini realiste, in culori vii. Rezoluția HT – H7730WM este de doua ori mai mare fața de rezoluția video convenționala de 1080p și este capabil sa faca upscale de la conținutul standard și high-definition la Ultra – High Definition ( UHD ) – rezoluție de patru ori mai mare decat cea de 1080p – facandu-l compatibil cu televizoare UHD. Aceasta capacitate de ridicare a nivelului UHD inseamna, de asemenea, ca proprietarii de HT – H7730WM vor fi pregatiți pentru urmatoarea generație de televizoare.

Telecomanda Samsung „Smart Control”,

Samsung Smart Control 2014Telecomanda Samsung „Smart Control”, control sporit al comenzilor intr-un design ergonomic
Odata cu lansarea generației de Smart TV-uri din 2014, Samsung lanseaza și telecomanda „Smart Control”, versiunea imbunatațita a telecomenzii pentru Smart TV din 2013. Cu Smart Control, conținutul de pe Smart TV poate fi controlat mai simplu și cu o precizie mai mare datorita touchpad-ului imbunatațit, care recunoaște mai multe gesturi. Utilizatorii au acum și posibilitatea de a crea shortcut-uri pentru cele mai folosite comenzi. Funcția Voice Interaction le permite utilizatorilor sa navigheze catre conținutul dorit prin comenzi vocale folosind limbajul natural.

Designul ergonomic al telecomenzii Smart Control o face mult mai simplu de folosit datorita formei ovale. Utilizatorii pot umari mai multe tipuri de conținut pe același ecran accesand butonul dedicat Multi-Link Screen. Versiunea telecomenzii pentru Smart TV din 2014 include și alte funcționalitați cum ar fi butonul Soccer Mode, care optimizeaza vizualizarea programelor de fotbal, iar tastatura virtuala va putea fi accesata mai repede și mai ușor.