Call of Duty: Black Ops 2. Revolutie in gaming?

Data: 12/02/2012 | Autor: .

Noua serie Call of Duty: Black Ops 2 ce urmeaza sa fie lansata cel mai probabil in toamna, va revolutiona modul in care percepem experienta de gaming, afirma Eric Hirshberg, unul dintre sefii de la Activision.

Intr-un interviu pentru The Guardian, acesta a spus ca nu poate prezenta detalii insa Activision pregateste o mare surpriza. Despre ce ar putea fi vorba?

Potrivit surselor citate de presa internationala, jocul va aduce experienta 3D in lupta si ar putea vinde Call of Duty la pachet cu o casca speciala in genul celei prezentate recent de GadgetReport.ro.

Aceasta va permite jucatorului sa intre practic in realitatea virtuala si sa participe la joc intr-un mod unic si spectaculos.

La capitolul grafica, este posibil ca noul Call of Duty: Black Ops 2 sa include si codecul inventat de Jorge Jimenez care ofera personajelor un look incredibil de real. Cititi mai multe despre acest codec aici.

Eric Hirshberg a declarat ca se asteapta ca noua serie sa inregistreze vanzari chiar mai mari decat Call of Duty: Modern Warfare 3.

Lansat in noiembrie 2011, acesta a adus Activision incasari de 740 milioane de dolari in urma vanzari a peste 6,5 milioane de exemplare, dar si din marketing.

Jocul ocupa primul loc in topul celor mai vandute din SUA.