Call of Duty: Black Ops III, clipul devenit viral pe internet (VIDEO)

Data: 28/04/2015 | Autor: .

Call-of-Duty-Black-Ops-III-gadgetreport

Primul trailer video pentru Call of Duty: Black Ops III face furori pe Youtube. Clipul, care prezinta imagini din noul joc first-person shooter, a adunat peste 6,8 milioane de vizualizari in numai doua zile de la lansarea oficiala.

Jocul, dezvoltat de Treyarch, ce va fi lansat pe 6 noiembrie, pentru PlayStation 4, Xbox One si PC, isi va desfasura actiunea in 2060, intr-o tabara plina de soldati, roboti si zombie.

Call of Duty: Black Ops III va pune jucătorii într-un viitor întunecat unde o nouă rasă de soldați Black Ops ia naștere și luptă într-o lume în care tehnologia avansată și robotica sunt pretutindeni.

Cu 3 mod-uri de joc unice: Campaign, Multiplayer și Zombies, fanii vor experimenta cel mai profund și ambițios joc din seria Call of Duty.

Jocul nu va fi disponibil pentru Xbox 360 si PlayStation 3, asa ca va trebui sa faceti upgrade-ul la noile generatii de console daca va doriti sa il jucati. Sau aveti nevoie de un PC cu Windows 7/8 pe 64 de biţi, minim Intel® Core™ i3-530 @ 2.93 GHz / AMD Phenom™ II X4 810 @ 2.60 GHz, 6GB de RAM si plăcile video minim GeForce GTX 470 sau Radeon HD 6970.