Top Eleven, cel mai tare joc gratuit de fotbal manager (VIDEO)

Data: 13/05/2015 | Autor: .

top eleven

Jocul de fotbal manager Top Eleven a depasit 100 de milioane de utilizatori inregistrati, fapt care il face sa fie cel mai popular joc mobil de sport din lume. Top Eleven poate fi jucat gratuit pe iOS si pe Android.

Zilnic, peste 4 milioane de jucatori se conecteaza la Top Eleven, pentru a-si administra cluburile si pentru a-si provoca prietenii la meciuri amicale sau la campionate.

Top Eleven este promovat cu ajutorul lui Jose Mourinho, manager-ul FC Chelsea. Fiecare utilizator are acelasi scop: sa-si creasca clubul virtual pana reuseste sa ajunga cel mai bun manager de fotbal din lumea jocului.

Dezvoltatorul jocului, Nordeus, se pregateste sa-si serbeze cea de-a cincea aniversare.

„De la dezvoltarea primului joc Top Eleven in 2010, oameni din intreaga lume au fost atrasi in aceasta lume intriganta a management-ului unui club de fotbal”, a declarat Branko Milutinovic, CEO al Nordeus. „Jucatorii sunt incantati sa-si infiinteze propriul club, pe care apoi sa-l dezvolte pana ajung in varful clasamentului. Cei 100 de milioane de fani din toata lumea sunt cea mai buna dovada in acest sens.”

“Este foarte rar ca un joc sa-si continue evolutia intr-un asemenea ritm la cinci ani de la publicare. Nu doar ca am reusit sa pastram comunitatea loiala a fanilor de la inceput, dar am reusit sa atragem zeci de mii de noi jucatori. Vom sarbatori aceasta realizare in cadrul jocului, multumindu-le tuturor jucatorilor care ne sunt alaturi. Atingerea acestui prag in preajma aniversarii de cinci ani de existenta Nordeus, il face si mai important pentru noi.”, a declarat dezvoltatorul.

Toti jucatorii vor fi rasplatiti pe perioada celebrarii aniversarii cu uniforme si sigle de club speciale.