Call of Duty Modern Warfare Battle Pass Season One. Un nou update

Call of Duty Modern Warfare Battle Pass Season One. Un nou update

Studioul Activision lansează sistemul de Battle Pass și în noul titlu din seria Call of Duty, Modern Warfare.  Call of Duty Modern Warfare Battle Pass Season One vine cu foarte multe noutăți precum hărți extinse, arme noi, elemente customizabile pentru operatori cât și peste 80 de elemente adiționale precum XP tokens, ceasuri și alte surprize care cresc semnificativ atractivitatea jocului, relatează GadgetReport.ro 

Jocurile din ziua de astăzi abordează din ce în ce mai mult sistemul de Battle Pass.  Acesta vine, în general, în două variante, una gratuită, cu un număr limitat de beneficii și greu de dobândit, și o alta plătită, care exploatează la un nivel maxim întregul ecosistem de gaming.

Call of Duty Modern Warfare Battle Pass nu face excepție de la regulă, oferind o variantă gratuită și un modul plătit care vine să ofere jucătorilor o gamă foarte largă de opțiuni, astfel că jocul devine unul rejucabil pe termen mediu și lung.

Pe lângă acest Battle Pass,  Activision a lansat și Season One, unul dintre cele mai mari update-uri gratuite de până acum din istoria Call of Duty.  Pachetul aduce, printre altele, două noi arme Holger-26 și Ram-7, și cîteva noi hărți multiplayer.

Crash, una dintre cele mai bune hărți din serie, se reîntoarce în Call of Duty Modern Warfare, oferind aceleași puncte de atracție, bine definite, ca și în seria anterioară.

Shipment este o altă hartă foarte bine realizată. Are dimensiuni medii, include foarte multe containere pe care jucătorii se pot cățăra și oferă un plus de adrenalină, inamicii apărând de peste tot în număr foarte mare.

Vacant, o altă hartă din vechea serie Call of Duty Modern Warfare, va fi și ea relansată, în curând, în noul Modern Warfare.

Activision afirmă că vor exista și alte hărți pentru modurile 2v2 (Atrium, Cargo, Shipment) iar pentru modul Ground War va fi o hartă intitulată Port.

Call of Duty Modern Warfare Battle Pass oferă și noi moduri de joc precum Reinforce, Infected și Gufight O.S.P, cât și noi misiuni în modul Special Ops.

Iar Battle Pass-ul oferă noi skinuri pentru operatori, blueprint-uri pentru arme, până la 1.300 de CP (Cod Points – moneda digitală din joc) cât și multe alte beneficii.

Modern Warfare

Call of Duty Modern Warfare

Per total, pentru un prim astfel de update, atât pentru fanii seriei cât și pentru cei noi veniți, conținutul din Call of Duty Modern Warfare Battle Pass este vast și ne va ține aproape de Modern Warfare pentru mult timp. Call of Duty Modern Warfare se găsește deja în magazine și poate fi achiziționat chiar de aici .