Ancestors: The Humankind Odyssey, disponibil și pe PS4 și Xbox

Data: 10/12/2019 | Autor: .

Private Division și Panache Digital Games anunță disponibilitatea jocului Ancestors: The Humankind Odyssey pentru PlayStation 4, PlayStation 4 Pro și pentru familia de dispozitive Xbox, inclusiv Xbox One X. Ancestors: The Humankind Odyssey, un joc desfășurat din perspectiva third-person,  pune accentul pe explorare și pe supraviețuire, relatează GadgetReport.ro 

Ancestors: The Humankind Odyssey prezintă începuturile istoriei omenirii, încredințând jucătorului extrem de dificila sarcină de a asigura supraviețuirea tribului din care face parte pe durata procesului de evoluție de mai multe milioane de ani. Astfel, vei fi nevoit să înfrunți prădători feroce în timp ce vei explora mai multe tipuri de medii. În junglă, de exemplu te poți folosi de liane și de crengile copacilor pentru a evita pericolele care te pândesc la fiecare pas la nivelul solului. Explorând și interpretând mediul înconjurător, personajul tău va înțelege cum să se folosească de avantajele oferite de lumea jocului. Cu destul antrenament un simplu băț poate fi transformat într-o lance primitivă, perfectă pentru a înfrunta prădătorii din jur, în timp ce plantele ascund în ele leacurile pentru diferite maladii.

Ancestors este o poveste scrisă cu participarea activă a jucătorului,” a declarat Patrice Désilets, co-fondatorul și Creative Director al Panache Digital Games. “Am creat o lume în care jucătorii au libertate totală de a explora, ei având totodată control total asupra firului narativ. Nivelul de dificultate sporit este o consecință intenționată a acestei libertăți, rezolvarea diferitelor provocări atrăgând după sine un sentiment de satisfacție.”

Prin analiza mediului înconjurător, interacțiunea cu diferite obiecte și creaturi, comunicarea cu membri tribului, respectiv exercițiile fizice contribuie la dezvoltarea unui sistem neural, din care derivă componenta de roleplaying a jocului. În funcție de acțiunile întreprinse, fiecare jucători va dispune de abilități diferite: unii vor beneficia de sisteme motorii mai evoluate, în timp ce alții vor fi mai rezistenți și mai greu de rănit. Arborele evoluției din joc permite multiple alegeri, neexistând o cale predeterminată pentru a putea asigura supraviețuirea clanului. În Ancestors: The Humankind Odyssey, aventura îi este încredințată jucătorului, care decide cum va evolua tribul din care face parte, acțiunile sale determinând și dacă ajunge prădător sau pradă.

Ancestors: The Humankind Odyssey extinde granițele jocurilor video, reprezentând o inovație care nu ar trebui să lipsească din colecția nici unui pasionat de gaming,” a declarat Allen Murray, Head of Production în cadrul Private Division. “Jocul a fost dezvoltat de o echipă mică, dar s-a dovedit a fi un proiect ambițios care oferă o experiență cu adevărat unică.”

Ancestors: The Humankind Odyssey este disponibil în format digital pentru familia de dispozitive Xbox One, inclusiv Xbox One X, pentru PlayStation 4, pentru PlayStation 4 Pro, și pentru PC prin intermediul Epic Games Store la prețul de 39,99 Euro.