Assassin’s Creed The Rebel Collection, disponibil pe Nintendo Switch


Assassin's Creed The Rebel Collection, disponibil pe Nintendo SwitchUbisoft a lansat 
Assassin’s Creed The Rebel Collection pentru consolele Nintendo Switch și Nintendo Switch Lite.  Oferta include Assassin’S Creed Black Flag și Assassin’s Creed Rouge,  plus tot conținutul ce a fost lansat pentru cele două jocuri, relatează GadgetReport.ro 

Cele două jocuri Assassin’s Creed beneficiază de capabilitățile consolelor Nintendo Switch precum interfața touchscreen, optimizarea Hud-ului  și funcția AMC (Aiming Motion Control).

Assassin’s Creed Black Flag ne poartă în perioada de aur a piraților. Vom intra în rolul lui Edward Kenway, unul dintre cei mai cunoscuți pirați din Caraibe, implicat în războiul dintre Assasini și Templieri. Jocul este unul excelent, dispunând de o zonă open world foarte vastă și de lupte navale extrem de spectaculoase.

În Assassin’s Creed Rouge , intrăm în rolul unui fost asasin ce trece de partea cealaltă a baricadei, devenind un vânător de assasini. Povestea se desfășoară în Atlanticul de Nord, iar pentru prima dată în seria Assassin’s Creed avem ocazia de a juca din perspectiva unui Templier.

Pe lângă cele două titluri foarte bune din oferta Assassin’s Creed The Rebel Collection, avem parte și de toate DLC single player lansate, printre care si spectaculosul DLC intitulat Freedom Cry. In acesta, vom juca rolul lui Adewale, un fost sclav ce reușește să se elibereze și să se alăture lui Edward Kenway, devenind un Asasin în căutare de dreptate pentru cei asupriți.

Oferta include și alte surprize, printre care noi costume și arme. Detalii complete aflați de aici.