Expansiunea Breaking Ground pentru Kerbal Space Program, disponibilă pe PlayStation 4 și Xbox One

Data: 6/12/2019 | Autor: .

Expansiunea Breaking Ground pentru Kerbal Space Program, disponibilă pe PlayStation 4 și Xbox One

Squad și Private Division au anunțat lansarea expansion pack-ului Breaking Ground pentru Kerbal Space Program, disponibil pentru consolele PlayStation 4 și Xbox One. În Kerbal Space Program, jucătorii primesc sarcina de a administra programul spațial al unei rase extraterestre, denumită Kerbals. În esență, trebuie să construiești o navetă spațială dintr-o selecție de componente, cu care să zbori în diverse misiuni, pe tot felul de planete, relatează GadgetReport.ro

Expansion pack-ul Breaking Ground include o gamă largă de componente de robotică, de la pivoți la rotoare, pistoane și multe alte elemente de diferite dimensiuni. Acestea vor ajuta jucătorii la construcția unor nave spațiale spectaculoase, cu funcționalități avansate.

Kerbal Space

Kerbal Space

Expansiunea Kerbal Space Program: Breaking Ground oferă un plus și în ceea ce privește experiența de explorare a diferitelor corpuri cerești.

Jucătorii vor avea acces la noi tipuri de relief, împrăștiate în întregul sistemul solar și vor putea analiza mostrele de sol, prin atașarea unui braț robotic special la vehiculul de explorare.

De la criovulcani, la meteori, cratere și alte suprafețe misterioase, expansion pack-ul vine cu o gamă foarte largă de experiențe. Mai mult,  Kerbal Space Program: Breaking Ground aduce și un nou costum spațial futurist.

Despre Kerbal Space Program 

În Kerbal Space Program, jucătorii primesc sarcina de a administra programul spațial al unei rase extraterestre, denumită Kerbals. În esență, trebuie să construiești o navetă spațială dintr-o selecție de componente. După ce au terminat-o, ei vor pleca într-o gamă largă de misiuni, în sistemul solar Kerbal.

Dacă reușesc să țină echipajul în viață, jucătorii pot construi noi baze și stații spațiale, extinzând și mai mult raza de explorare.