„Call of Duty: WWII”. Cel mai spectaculos joc de război din istorie

Data: 9/05/2017 | Autor: .

"Call of Duty: WWII". Cel mai spectaculos joc de război din istorie

Activision pregăteşte lansarea celui mai spectaculos joc de război din istorie. „Call of Duty: WWII” spune o nouă poveste din cel de-al Doilea Război Mondial, iar grafica şi experienţa de joc se anunţă la un nivel fără precedent, relatează GadgetReport.ro

Jocul „Call of Duty: WWII”, ce va fi lansat oficial în luna noiembrie, se întoarce, practic, la origini. Seria revine la atmosfera celui de-al Doilea Război Mondial.

Jucătorii sunt invitaţi să intre în rolul soldatului Ronald “Red” Daniels, din Divizia 1 de Infanterie a Armatei SUA. „Call of Duty: WWII” îşi plasează eroul în cele mai faimoase bătălii din acele vremuri, de la Debarcarea în Normandia (6 iunie 1944) la Ofensiva din Ardeni (16 decembrie 1944 – 25 ianuarie 1945).

„Pornind de la reunirea forțelor aliate venite din Marea Britanie şi SUA cu Rezistența franceză, de-a lungul plajelor din Normandia, până la eliberarea Parisului și a campaniei din Germania, echipa va trebui să lupte pentru a obține victoria”, afirmă Activision, în descrierea jocului.

Activision a prezentat până acum doar modul Campaign, însă cel mai probabil va fi lansată şi o versiune ,,Co-operative Mode”, în zona de Multiplayer Online. Astfel, împreună cu prietenii, vor putea fi înfiinţate echipe, pentru a lupta împotriva naziştilor, într-o poveste dedicată.

„În Call of Duty: WWII, jucătorii se vor confrunta într-o luptă realistă, haotică, bazată pe un arsenal de arme clasice. Jocul va aduce la viaţă brutalitatea războiului, jucătorii urmând să trăiască la intensitate şi cu emoţie cel mai mare conflict militar din istorie „, a afirmat Activision.

„Call of Duty: WWII” va fi lansat oficial pe 3 noiembrie, pentru Xbox One, PlayStation 4 şi PC.