Xbox Game Pass oferă 100 de jocuri pe lună, pentru numai 10 dolari

Data: 26/05/2017 | Autor: .

Xbox Game Pass oferă 100 de jocuri pe lună, pentru numai 10 dolariXbox Game Pass este noua ofertă a Microsoft dedicată amatorilor de jocuri care deţin o consolă Xbox şi sunt abonaţi la Xbox Live Gold. Pentru numai 10 dolari pe lună, poţi avea acces la peste 100 de jocuri, pe care să le descarci în consolă şi să le joci online şi offline, relatează GadgetReport.ro

Toţi deţinătorii de console de jocuri Xbox One, care au Xbox Live Gold activat, pot să se aboneze la noul serviciu care debutează oficial pe 1 iunie. Primele 14 zile sunt gratuite, astfel că este timp destul pentru a testa oferta.

Xbox Game Pass oferă acces la peste 100 de jocuri, printre care se află Gears of War: Ultimate Edition, Halo 5: Guardians, Mad Max, Halo 5: Guardians, Payday 2, NBA 2K16, LEGO Batman şi Sunset Overdrive. Lista completă o vedeţi AICI.

Potrivit Digitaltrends, Xbox Mobile Game Pass este răspunsul Microsoft la serviciul Sony PlayStation Now, care oferă celor au console de jocuri PlayStation posibilitatea de a juca până la 450 de jocuri de PS3 şi PS4 pentru 20 de dolari pe lună (50 de dolari/trei luni)

Diferenţa este că Sony PlayStation Now oferă jocurile în regim de streaming, în timp ce Xbox Game Pass permite descărcarea în consolă.

Dacă vă doriţi o consolă de jocuri de ultimă generaţie, Xbox One S este cea mai bună variantă de pe piaţă. Vedeţi un review dedicat consolei în materialul de pe acest LINK.

Cum arată şi ce poate Xbox One S, prima consolă de jocuri 4K