Camerele de pe Samsung Galaxy S10+, în topul clasamentului DXOMark

Data: 22/02/2019 | Autor: .

Camerele de pe Samsung Galaxy S10 +, în topul clasamentului DXOMarkNoile camere foto&video de pe Samsung Galaxy S10+ sunt cele mai bune din lume, în acest moment. Cel puțin asta susține testul DxOMark, care a acordat un scor de 109,  peste cel înregistrat de Huawei Mate 20 Pro și P20 Pro. Potrivit experților, Galaxy S10 + oferă o gamă dinamică remarcabilă, cu culori bine definite și o expunere optimă, relatează GadgetReport.ro

DxOMark remarcă, în raportul dat publicității, expunerea și intervalul dinamic al lui Samsung Galaxy S10+, spunând că acesta „captează o gamă de tonuri mult mai largi decât cele ale rivalilor”.

Simularea de bokeh a lui S10+ este descrisă și ca fiind una dintre cele mai bune de pe piață. Pe de altă parte, autofocusul s-a dovedit instabil atunci când a urmărit subiecte în mișcare.

„Samsung Galaxy S10+ vine cu cea mai bună cameră pe care am văzut-o pe un smartphone Samsung și, fără îndoială, va fi unul dintre dispozitivele de top din 2019”, spune DxOMark.

Samsung Galaxy S10+ propune trei camere foto pe spate, ca la Galaxy Note 9 – un senzor de 16 megapixeli f/2.2 pentru imagini ultra wide, unul de 12 MP f/2.4, cu stabilizare optică, folosit pentru zoom, și un altul de 12 MP cu diafragmă variabilă f/1.5 și f/2.4, stabilizare optică și sistemul dual pixel pentru autofocalizare mai rapidă.

Samsung Galaxy S10+ include o nouă tehnologie în ceea ce privește camera foto:

  • Lentile Ultra-Wide: O premieră pentru seria S, Galaxy S10 oferă un obiectiv Ultra-Wide cu un câmp vizual de 123 de grade, similar ochiului uman. Perfect pentru peisaje impresionate, panorame largi, cuprinzând chiar și o întreagă familie în cadru, cu Ultra-Wide Lens veţi fi siguri că puteţi surprinde întreaga scenă de fiecare dată.
  • Înregistrare video de înaltă calitate: Galaxy S10 oferă înregistrare Super Steady cu tehnologie de stabilizare Digitală. Fie că dansați la un concert, fie că încercați să înregistrați fiecare detaliu al unei plimbări cu bicicleta, Super Steady vă permite să captați momentele importante. Atât camerele din față, cât și cele din spate pot fotografia la calitate UHD și, pentru prima oară în industrie, camera din spate vă oferă flexibilitatea de a înregistra în HDR10+
  • Camera AI: Galaxy S10 face caracteristicile deja inteligente mai precise, datorită unei unități de procesare neurală (NPU), astfel încât să puteți obține fotografii de calitate ridicată fără a fi nevoie să selectați manual setările avansate ale camerei. Optimizatorul de scenarii poate acum recunoaște și procesa cu mai multă acuratețe scenele suplimentare mulțumită NPU. Cu Shot Suggestion, Galaxy S10 oferă recomandări automate de compoziție, astfel încât să puteți încadra fotografia mai bine ca niciodată.

 

Samsung Galaxy S10. Un display spectaculos, hardware excelent și prețuri pe măsură

Samsung Galaxy S10 + a înregistrat un scor excelent și pentru camerele de selfie, de 96 de puncte, peste Pixel 3 și Note 9, cotate cu 92 de puncte.

Samsung Galaxy S10+ include o cameră duală de selfie, formată din senzorul de 10 MP cu f/1.9, prezent și pe celelalte telefoane din noua serie S10, la care se adaugă unul de MP f/2.2 care oferă selfiuri cu o adâncime de camp mai bună, ajutând la focalizarea optimă, în special în cazul portretelor.

DxOMark afirmă că senzorii de selfie de pe S10 + captează „o culoare foarte bună” și tonurile de piele arătau „naturale și plăcute”. Adăugarea unei camere secundare de detectare a adâncimii a dus la îmbunătățirea modului portret, spun experții.

Cum să îți cumperi Samsung Galaxy S10 mai ieftin. Ofertele operatorilor