Când va fi lansat FIFA 21. Noi imagini și informații oficiale, lansate de EA Games

Electronic Arts a lansat, în cadrul evenimentului EA Play Live 2020, un nou trailer pentru FIFA 21. Jocul de fotbal va fi lansat oficial pe 9 octombrie, pentru PlayStation 4 , Xbox One și PC. Precomenzile pentru FIFA 21 Ultimate Edition și Champions Edition vor debuta pe 6 octombrie.

EA Games a anunțat că utilizatorii care vor cumpăra jocul pentru PS4 sau Xbox One vor putea actualiza jocul la P5 și Xbox Series X fără costuri suplimentare.

Funcția de upgrade va fi disponibilă atât pentru copiile fizice, cât și pentru cele digitale. Dreptul de utilizare va fi disponibil până la lansarea FIFA 22, în 2022.

FIFA 21 va permite, totodată, transferul setărilor și istoricul de joc între console, însă numai pentru FIFA 21 Ultimate Team.

„Toate progresele pe care le-ați obținut sau conținutul pe care îl obțineți în cadrul FIFA 21 Ultimate (inclusiv jucători, articole, monede, puncte FIFA, înregistrări și locuri în clasament), precum și toate progresele din VOLTA FOOTBALL se vor transfera de la PlayStation 4 la PlayStation 5 și înapoi sau Xbox One la Xbox Series X ”, a anunțat EA Games.

FIFA 21, pregătit de lansare. Noutățile aduse de noul joc de fotbal

„Progresele în toate celelalte moduri, inclusiv sezoanele online, modurile co-op, cel de carieră, cluburile Pro, etc. vor fi specifice consolei pe care o joci și nu se vor transfera între console.”, precizează EA Games.

FIFA 20, la cel mai mic pret din 2020. O ofertă fără precedent

NOUTĂȚILE ADUSE DE FIFA 21

Cea mai mare noutate adusă de noul joc FIFA 21 va fi posibilitatea de a customiza echipamentul. Decizia a venit după ce foarte mulți fani au solicitat EA Games ca, în noul joc, să poată să își creeze proprile tricouri pentru meciurile de acasă sau din deplasare.

În prezent, gamerii pot modifica echipele, jucătorii, aproape orice în joc, în afară de echipamentele de joc.

O altă modificare va fi regândirea modului Volta, mai aproape de FIFA Street, într-un stil arcade, cu mișcări speciale și alte lucruri care să ia ochiul jucătorului.

O altă noutate adusă de FIFA 21 o va reprezenta introducerea VAR, marea schimbare suferită de fotbal în ultimul timp.

Bineînțeles, noul FIFA 21 va include și transferurile ce vor fi făcute de echipe în vară.