Jocurile gratuite din luna iulie, pentru Xbox One și Xbox 360

Data: 26/06/2020 | Autor: .

Microsoft a anunțat lista jocurilor pentru Xbox One și Xbox 360 pe care le va oferi gratuit în luna iulie utilizatorilor care au Xbox Live Gold. Cel mai atractiv este, fără îndoială, WRC 8, un joc clasic care desi nu este atât de cunoscut precum Forza sau Gran Turismo, este unul dintre cele mai bune simulatoare auto de pe piață.

Va prezentăm lista jocurilor Xbox One și Xbox 360 disponibile gratuit în luna iulie:

WRC 8

WRC 8 Campionatul Mondial de Raliuri FIA  (49,99 USD): Disponibil 1 – 31 iulie pe Xbox One

Cea mai completă și autentică simulare oficială WRC. Jocul vine cu un nou mod de carieră complet reproiectat, condiții meteorologice dinamice, 50 de echipe, 14 țări, 100 de trasee, provocări săptămânale și un mod eSports …

Dunk Lords

Dunk Lords  (19,99 USD): disponibil 16 iulie – 15 august pe Xbox One.

Dunk Lords este un joc de baschet cu o grafică excelentă, mișcări spectaculoase și echipamente pe care le poți schimba.

Xbox Game Pass a trecut de 10 milioane de utilizatori. De ce merită oferta

Saints Row 2

Saints Row 2  (ERP de 9,99 USD): Disponibil 1 – 15 iulie pe Xbox One și Xbox 360

Continuare explozivă a hitului din 2006, Saints Row 2 prezintă o lume masivă pe care o poți explora pe uscat, aer sau pe mare. Jocul include și un mod coop online, care vă permite să jucați cu un prieten întreaga poveste din Saints Row 2.

Juju

Juju  (14,99 USD): Disponibil între 16 și 31 iulie pe Xbox One și Xbox 360

Pregătiți-vă să descoperiți un nou nivel de aventură! Imbarcați-vă într-o călătorie periculoasă și mistică cu panda Juju și colegul său de șopârlă, Peya, pentru a salva lumea de un rău străvechi. Săriți, alergați, cântați și luptați cu adversari puternici și periculoși, într-un game de tip platformer plin de adrenalină.

Fiecare dintre titlurile Xbox 360 sunt compatibile cu Xbox One, astfel încât, chiar dacă nu aveți Xbox 360 la îndemână, puteți descărca în continuare toate cele patru jocuri enumerate mai sus. Și ca întotdeauna, unele jocuri gratuite de luna trecută  sunt încă disponibile dacă vă grăbiți, așa că asigurați-vă că le descărcați înainte de a fi din nou disponibile cu plată.

Xbox Series X vs. PlayStation 5. Tu pe care ai cumpăra-o?