EA Play Live 2020. Toate trailerele video ale jocurilor anunțate de Electronic Arts

Star Wars: Squadrons, Lost In Random, Skate, It Takes Two și FIFA 21 sunt doar câteva dintre jocurile pe care Electronic Arts le-a prezentat oficial, în cadrul evenimentului EA Play Live 2020. Cele mai multe vor ajunge pe platformele de gaming și în magazine în această vară. Pentru altele va trebui să așteptăm sezonul de shopping de Crăciun.

Electronic Arts a făcut azi-noapte o adevărată demonstrație de forță, prezentând, în premieră, câteva dintre jocurile care vor face cu siguranță recorduri de vânzări în 2020 și 2021. Printre acestea se află și multe jocuri pentru noile console Xbox Series X și PlayStation 5, gadgeturi care vor debuta pe piață în luna decembrie, cu ocazia sezonului de shopping de Crăciun.

 

Unul dintre jocurile inedite, prezentate de EA Games, este Skate, un game reinventat, cu o grafică modernă și un game play care promite o experiență plină de adrenalină.

Cu ocazia EA Play Live 2020, am aflat că Apex Legends va fi lansat pe Switch și Steam în această vară. Jocul va fi disponibil, astfel, pe platformele PlayStation 4, Xbox One, Steam, Origin și Switch. Următorul Apex event, Lost Treasures, va fi lansat pe 23 iunie, și va aduce o gamă variată de itemuri și specificații în premieră.

Un alt punct de atracție în cadrul EA Play Live 2020 a fost prezentarea noului joc Star Wars Squadrons.  Noua producție EA Games este gândită să antreneze jucătorii într-o confruntare spațială, în care vor putea lupta de la bordul celebrelor nave X-Wings, TIE Fighters și multe alte nave iconice din universul Star Wars. Jocul va ajunge pe piață pe 2 octombrie pe PC , PlayStation 4 și Xbox One .

Star Wars Squadrons. Primele imagini din noul joc EA Games

 

În cadrul evenimentului EA Games am aflat și primele informații despre jocul ,, It Takes Two’’, dezvoltat de Hazelight. Potrivit regizorului Josef Fares,  avem de-a face cu un co-op action adventure platformer care ,,we will blow your fucking mind away”. Jocul va fi lansat în 2021.

Cu ocazia EA Play Live 2020 am văzut și primele imagini dintr-un alt joc interesant, Lost In Random, dezvoltat de Zoink Games.

În fine, Electronic Arts a lansat, în cadrul evenimentului EA Play Live 2020, un nou trailer pentru FIFA 21. Jocul de fotbal va fi lansat oficial pe 9 octombrie, pentru PlayStation 4 , Xbox One și PC. Precomenzile pentru FIFA 21 Ultimate Edition și Champions Edition vor debuta pe 6 octombrie.

EA Games a anunțat că utilizatorii care vor cumpăra jocul pentru PS4 sau Xbox One vor putea actualiza jocul la P5 și Xbox Series X fără costuri suplimentare.

Funcția de upgrade va fi disponibilă atât pentru copiile fizice, cât și pentru cele digitale. Dreptul de utilizare va fi disponibil până la lansarea FIFA 22, în 2022.

Când va fi lansat FIFA 21. Noi imagini și informații oficiale, lansate de EA Games