Xbox Game Pass a trecut de 10 milioane de utilizatori. De ce merită oferta

Data: 30/04/2020 | Autor: .

Microsoft a anunțat că numărul abonaților la serviciul Xbox Game Pass a trecut de 10 milioane. Pentru 9,99 dolari pe lună, poţi avea acces la peste 400 de jocuri, pe care să le descarci în consolă şi să le joci online şi offline, relatează GadgetReport.ro

Serviciul, lansat în 2017, este răspunsul Microsoft la serviciul Sony PlayStation Now, care oferă celor au console de jocuri PlayStation posibilitatea de a juca până la 450 de jocuri de PS3 şi PS4 pentru 20 de dolari pe lună (50 de dolari/trei luni)

Principala diferenţă este că Sony PlayStation Now oferă jocurile în regim de streaming, în timp ce Xbox Game Pass permite descărcarea în consolă.

Printre jocurile disponibile pe Xbox Game Pass se află Minecraft, Football Manager 2020, NBA 2k2020, The Surge 2, Kona, Yakuza, Gears of War: Ultimate Edition, Halo 5: Guardians, Mad Max, Halo 5: Guardians, Payday 2, NBA 2K16, LEGO Batman şi Sunset Overdrive. Lista completă de jocuri o puteți vedea AICI.

Recent, Microsoft a lansat și versiunea pentru PC, care permite accesul la Xbox Game Pass pentru 4,99 dolari pe lună.

Microsoft oferă și o variantă de subscripție și mai amplă, care include jocurile Xbox, jocurile pentru PC și Xbox Live la 14.99 pe lună.

Potrivit companiei, creșterea numărului utilizatorilor vine pe fondul extinderii gamei de jocuri disponibile și perioadei de pandemie, care a făcut ca tot mai mulți oameni să aleagă subscripțiile în fața achizițiilor individuale de jocuri.

Și abonamentele la EA Acces, care permit accesul la jocurile produse de EA Games, au crescut semnificativ în această perioadă, la peste 5 milioane.