Trailerul jocului Assassin’s Creed Valhalla, viral pe internet

Trailerul jocului Assassin’s Creed Valhalla, viral pe internet

Peste 25 de milioane de jucători au urmărit, în primele 24 de ore, trailerul jocului Assassin’s Creed Valhalla. Jocul va fi lansat în sezonul sărbătorilor de iarnă din 2020 pe platformele Xbox One, PlayStation 4, Xbox Series X, PlayStation5 dar şi pe PC (doar prin Uplay şi Epic Games Store, fără Steam) şi prin intermediul serviciului de streaming Google Stadia.

Dezvoltat de echipa de la Ubisoft Montreal, responsabilă şi pentru Assassin’s Creed IV: Black Flag şi Assassin’s Creed Origins, în colaborare cu studiourile Ubisoft Sofia, Ubisoft Singapore, Ubisoft Montpellier, Ubisoft Barcelona, Ubisoft Kiev, Ubisoft Bordeaux, Ubisoft Shanghai, Ubisoft Chengdu, Ubisoft Filipine, Ubisoft Quebec, Ubisoft Bucureşti şi Ubisoft Pune, Assassin’s Creed Valhalla va spune o poveste din epoca vikingilor.

În noul joc, un open world ce se va întinde până în Anglia Evului Mediu, rolul principal îl joacă Eivor, un barbar viking, care își conduce clanurile de pe țărmurile aspre ale Norvegiei la o casă nouă pe terenurile fertile ale Angliei secolului al IX-lea.

Interesant este faptul că jucătorii vor putea alege dacă Eivor va fi bărbat sau femeie.

Ubisoft anunță titlurile disponibile în Uplay+. Acces nelimitat la peste 100 de jocuri

Ajunși în Anglia, jucătorii vor construi așezări prin personalizare și modernizări, creând în același timp fortărețe și realizând alianțe.

Campania din Valhalla va include şi elemente noi, precum raiduri, dezvoltarea localităţii de baştină a lui Eivor, acumularea de putere şi influenţă în rândul triburilor nordice etc.

Assassin’s Creed Valhalla va fi lansat în mai multe variante. Dincolo de varianta standard, vom avea un Gold Edition care va oferi gammerilor un Season Pass.

Cu  Ultimate Edition, jucătorii vor avea acces la jocul de bază, un season pass și o selecţie de item-uri in-game precum Berserker Gear Pack, Berserker Settlement Pack, Berserker Longship Pack, alături de un set de rune menite să îmbunătăţească armele şi echipamentul.

Ubisoft va lansa și Assassin’s Creed Valhalla Collector’s Edition, ediţie disponibilă în exclusivitate prin intermediul magazinului online al Ubisoft.

Aceasta va include, pe lângă avantajele de mai sus, un ambalaj de colecţie, carcasă metalică de tip Steelbook cu un artwork unic, certificat de autenticitate numerotat, o altă statueta cu Eivor şi corbul său, câteva litografii exclusive, precum şi o selecţie de piese de pe coloana sonoară a jocului.

Ultimul joc din serie a fost Assassin’s Creed: Odyssey, lansat in 2018, anul in care God of War a luat Game of the Year.

Jocuri pentru Android. Cele mai interesante jocuri pentru telefonul mobil