Jocul cu mașini Forza Street, gratuit în Android și iOS

Data: 6/05/2020 | Autor: .

Jocul cu mașini Forza Street, gratuit în Android și iOS

Microsoft a lansat jocul Forza Street pe platformele Android și iOS. Jocul, dezvoltat de Turn 10 Studios, este gratuit, însă are și itemuri, precum mașini legendare, care pot fi cumpărate.

Lansat inițial în magazinul de aplicații din Windows 10, jocul cu mașini s-a bucurat de un mare succes, înregistrând peste 10 milioane de utilizatori.

Forza Street se desfășoară pe străzile din Miami, acolo unde poți concura cu diverși adversari în cadrul unor curse de mașini foarte bine realizate.

Jocul are o grafică excelentă și un gameplay care te va ține multă vreme în priză, cu ochii în iPhone sau în telefonul cu Android.

Jocul are 1,72 GB așa că, cel mai bine, dacă vreți să îl jucați, legați-vă la o rețea Wi-Fi pentru a-l descărca.

Microsoft a anunțat și câteva promoții pentru cei care vor să cumpere itemuri din joc. Până pe 5 iunie, poți folosi un Ford GT. În plus, dacă îl joci pe un telefon Samsung, în  Galaxy Store vei găsi un Ford Mustang GT 2015 desenat cu logo-ul Samsung. Dacă ai un telefon din seria S20, vei putea accesa, tot gratuit, un Chevrolet Corvette Z06.

Jocul cu mașini Forza Street, gratuit în Android și iOS

Forza Street își salvează setările online, astfel că, după ce te joci pe telefon, poți să continui de unde ai rămas pe laptopul cu Windows 10 sau pe Xbox.