Canyon Power Bank PB-1001, o baterie externă de 10.000 mAh

Data: 7/03/2022 | Autor: .

Canyon lansează, prin intermediul distribuitorului său ASBIS Romania, o nouă baterie inteligentă cu o capacitate de 10.000 mAh, special concepută pentru smartphone-uri iPhone și Android.

Power Bank PB-1001 poate încărca dispozitivele atât prin cablu, cât și prin tehnologie magnetică wireless (10W Magsafe Wireless). Modulul de încărcare fără fir încorporat este compatibil cu iPhone 12/13, în timp ce încărcarea cu fir este posibilă atât pentru alte modele iPhone, cât și pentru Android. Puterea bateriei poate fi partajată cu mai multe dispozitive, chiar dacă au conectori diferiți.

Bateria în sine poate fi încărcată conectând-o la o priză printr-un cablu USB-C sau Lightning și are două ieșiri, USB-A + USB-C PD. Conectorul său USB-C funcționează și pentru intrare și pentru ieșire

Dispozitivul acceptă protocoalele de încărcare Quick charge 3.0 și PD 18W. Puterea de încărcare este detectată automat, ceea ce ajută la evitarea supraîncălzirii dispozitivelor și la creșterea duratei de viață a bateriei. Capacitatea bateriei este de 10.000 mAh, iar bateria este echipată cu un indicator LED pentru a verifica cu ușurință nivelul de încărcare.

Tehnologie Canyon Smart IC

Bateria detectează automat toate tipurile de dispozitive încărcate și ajustează curentul de ieșire în funcție de cerințele unice ale dispozitivului. Această tehnologie ajută la creșterea vitezei de încărcare și la evitarea reducerii performanței de încărcare. Tehnologia Canyon Smart IC detectează setarea tensiunii dispozitivului permite încărcarea cât mai rapid posibil.

Pentru a evita orice probleme la încărcare – cum ar fi viteza redusă sau supraîncălzirea dispozitivului – datorate posibilelor neconformități ale cablurilor de încărcare, tehnologia Canyon Smart IC detectează capacitățile de transmisie ale cablului și ajustează automat procesul de încărcare.

6 niveluri de protecție

Canyon Power Bank are cel mai înalt nivel de protecție împotriva supraîncărcării, supradescărcării, scurtcircuitului, supracurentului de intrare și ieșire, precum și împotriva temperaturilor ridicate.

Canyon Tony KW-31. Un nou concept de smartwatch pentru copii