Ai card de la BCR? Poți plăti cu telefonul Android, prin intermediul George Pay

Data: 14/08/2019 | Autor: .

Ai card de la BCR? Poți plăti cu telefonul Android, prin intermediul George PayBCR se înscrie în rândul băncilor care permit clienţilor să facă plăţi cu telefonul mobil, prin intermediul aplicaţiei George Pay. Am folosit aplicaţia şi merge excelent.

George Pay se activează din aplicația George, ce poate fi descărcată gratuit din Google Play,  și face din telefoanele cu sistem de operare Android portofele electronice acceptate în toată lumea.

Pentru activarea George Pay, este nevoie să îţi dai acordul în aplicaţie şi, ulterior, să schimbi modul de plată NFC din Google Pay în George. După aprobarea funcţiei, anunţată printr-un sms, vei putea să plăteşti cu telefonul la orice POS.

Pentru sumele de peste 100 de lei, va trebui să introduci parola sau amprenta.

Gratuit și ușor de folosit, George Pay vine cu funcții care îți protejează și mai mult banii, se adaptează cu ușurință și permite plata cu telefonul atât în România, cât și în străinătate.

Aproape 20.000 de clienți BCR și-au activat deja serviciul de plată prin NFC și au făcut plăți prin George Pay, iar acum se bucură de mai mult control asupra cardurilor lor digitale, afirmă BCR.