Casio Pro-Trek. Noutăţile aduse de a doua generaţie a ceasului inteligent

Data: 5/01/2017 | Autor: .

Casio Pro-Trek. Noutăţile aduse de a doua generaţie a ceasului inteligent Casio a prezentat, la CES 2017 din Las Vegas, a doua generaţie a smartwatch-ului Pro-Trek, WSD-F20 . Dacă la nivel vizual, diferenţele nu sunt foarte mari faţă de prima generaţie, din punct de vedere hardware, dar mai ales software, asistăm la un progres semnificativ, relatează GadgetReport.ro

Casio Pro-Trek WSD-F20 este unul dintre primele gadgeturi care rulează noul sistem de operare Android Wear 2.0

Ceasul inteligent, gândit pentru a fi folosit în activităţile sportive, este echipat cu un nou GPS, optimizat pentru un consum redus de energie, şi o serie de hărţi dedicate, care pot fi descărcate şi folosite inclusiv în modul offline.
Software-ul permite monitorizarea tuturor activităţilor sportive, de la alergat, la căţărat, mers cu bicicleta şi chiar şi pescuit.

Noua versiune Casio Pro-Trek oferă şi o opţiune intitulată „Location Memory”, care permite, prin apăsarea unui singur buton, marcarea pe hartă şi iniţierea unui traseu preferat.

Ceasul dispune de control vocal, iar aplicaţia „Moment Setter”oferă accesul la o serie de parametrii de timp şi spaţiu care permit utilizatorilor să îşi seteze diverse scenarii – de exemplu să alerge timp de 10 minute, sau să atingă un consum de 400 de calorii etc.

La nivel vizual, Casio Pro-Trek prezintă, totuşi, un plus faţă de prima generaţie, dat de adăugarea unui nou buton multifuncţional şi a unei noi coroane de protecţie pentru ecran, excelentă mai ales în activităţi montane.