Câştigă un software de recuperare de date EaseUS

Începe adevăratul Black Friday! EaseUS oferă 70% reducere la software-ul de backupDacă îţi păstrezi pozele, documentele personale și de firmă, filmele, muzica sau programele importante pe un desktop, laptop sau telefon, fie el iPhone sau Android,  uneori te poți trezi în neplăcuta postură în care gadgetul tău să cedeze și să pierzi, astfel, toate informațiile. Există însă o şansă să le recuperezi, iar unele dintre cele mai bune aplicații de pe piață sunt cele dezvoltate de cei de la EaseUS, relatează GadgetReport.ro

Între 21 și 28 noiembrie 2017, EaseUS vă oferă posibilitatea de a câştiga, la o ruletă virtuală, unele dintre cele mai bune programe de recuperare de date.

Puteți juca la ruleta virtuală și să câștigați, astfel, programe care valorează 198,9 dolari.

Printre acestea se află EaseUS Partition Master Professional 11.10, EaseUS Mobimover 3.0, EaseUS Mobimover, un program care vă permite să transferați datele de pe PC pe iPhone/iPad, EaseUS MobiSaver, un software dedicat pentru Android 5.0, EaseUS MobiSaver, progranul care vă permite să recuperați datele de pe un telefon Android, EaseUS Todo PCTrans Pro 9.0, EaseUS Todo PCTrans Pro , EaseUS Todo Backup Home 9.2 și EaseUS Todo Backup Home.

De asemenea,  puteți cumpăra programele EaseUS Data Recovery  cu un discount de 70%.

EaseUS Data Recovery Wizard Pro și EaseUS MobiMover Pro bundle pot fi achiziţionate, astfel, la prețul de numai 44,97 dolari, față de prețul de listă de 129.9 dolari.

Alte două programe excelente, EaseUS MobiSaver și EaseUS MobiMover Pro bundle, care costă în mod normal 109.9 dolari, pot fi cumpărate cu o reducere de 70%.

Programele EaseUS se descarcă de pe site-ul oficial şi, din momentul în care le-aţi instalat, veţi putea să vă recuperaţi din câteva simple comenzi datele pierdute de pe orice dispozitiv, de la PC, laptop şi harduri externe la smartphone-uri, tablete, carduri SD, camere foto&video etc.

Aplicaţiile sunt capabile inclusiv să recupereze datele de pe un hard-disk formatat, astfel încât să beneficiaţi din nou de ele, la fel ca la început, fie că este vorba de fişiere text şi excel, fotografii, filmări video, muzică, email-uri etc.

CUM FUNCŢIONEAZĂ PROGRAMELE EASEUS

Pentru a recupera datele, există două moduri. Unul Basic „quick scan”, care acţionează rapid pentru găsirea fişierelor pierdute şi altul „deep scan” care recuperează absolut toate informaţiile de pe mediul de stocare ţintă, inclusiv fişierele iniţial ascunse (hidden files)

Aplicaţiile sunt excelente dacă, de exemplu, aţi fost atacaţi de un virus care v-a şters sau compromis datele, sau dacă sistemul de operare, fie el Windows, iOS sau Android, a crăpat.

Cu ajutorul tool-ului puteţi reiniţializa partiţii pierdute şi să exportaţi datele (foto, filme, documente, etc.) într-un alt mediu de stocare, mai sigur.

Toate versiunile beneficiază de varianta Free Trial, adică le puteţi încerca înainte să le cumpăraţi.