Cat tine cu adevarat bateria de la Galaxy S III

Data: 17/05/2012 | Autor: .

GSM Arena a realizat un interesant test comparativ in ceea ce priveste autonomia smartphone-urilor de top, de la noul Galaxy S III, la iPhone 4S si HTC One V si S. Rezultatul?

Primul test facut a vizat convorbirile in 3G. Cu bateria sa de 2100 mAh, Galaxy S III a rezistat 10 ore si 20 de minute, in timp ce iPhone 4S a adunat 7 ore si 41 minute. Cea mai buna performanta a reusit-o Motorola Droid RAZR Maxx, de 21 ore.

Urmatorul test a fost cel de internet. Telefonul de la Apple s-a dovedit mai puternic. A adunat 6 ore si 56 de minute, in timp ce Galaxy S III a rezistat 5 ore si 17 minute. De vina ar fi, potrivit expertilor, ecranul urias al telefonului Samsung, de 4,8 inch, care mananca multa energie, spre deosebire de cel de 3,5 inch de la iPhone. Si la acest capitol cel mai bun timp l-a scos Motorola Droid RAZR Maxx, de 7,23 ore.

Un alt test a vizat redarea de continut video. Galaxy S III a adunat 10 ore si 1 minut de filme, in timp ce iPhone 4S a rulat numai 9 ore si 24 de minute. La fel, telefonul de la Motorola a iesit pe primul loc cu 14 ore si 17 minute.

Pe ansamblu, Galaxy S III a rezistat, in conditii de utilizare normala (o ora de 3G, video si internet/zi), 43 de ore.

Rezultatele testelor le puteti vedea pe larg aici.