Ce filme si seriale vin pe Netflix in luna octombrie

Data: 29/09/2021 | Autor: .

Netflix a anuntat lista filmelor si serialelor care vor fi lansate in luna octombrie. Printre acestea se află serialul You: Sezonul 3, unde îl întâlnim pe Joe, crescându-și acum copilul alături de Love, dar cu inima părând să bată pentru altcineva; Locke & Key: Sezonul 2, un nou capitol din uimitorul serial polițist, bazat pe benzile desenate semnate de Joe Hill & Gabriel Rodríguez; There’s Someone Inside Your House, bazat pe romanul omonim semnat de Stephanie Perkins, unde într-un oraș liniștit se arată un criminal hotărât să dezvăluie cele mai întunecate secrete ale locuitorilor.

Pe lângă acestea, ne mai întâlnim și cu: Maid, Another Life: Sezonul 2, Dynasty: Sezonul 4, Inside Job, An Astrological Guide for Broken Hearts, Diana: The Musical, The Guilty, Fever Dream, In for a Murder (W jak morderstwo), Army of Thieves, Bad Sport, Convergence: Courage in a Crisis, The Movies That Made Us: Sezonul 3, A Tale Dark & Grimm, Seinfeld: Sezoanele 1-9, The Office (U.S.): Sezoanele 1-9, Mr. Robot: Sezoanele 1-4, Downton Abbey, Once Upon a Time in Hollywood, Întregalde și multe altele.

 

TITLURILE LUNII
 THERE’S SOMEONE INSIDE YOUR HOUSEMakani Young s-a mutat din Hawaii într-un orășel liniștit din Nebraska pentru a locui împreună cu bunica ei și pentru a termina liceul. Însă, în timp ce începe numărătoarea inversă până la absolvire, colegii ei de clasă sunt urmăriți de un criminal hotărât să le dezvăluie cele mai întunecate secrete întregului oraș, terorizându-și victimele în timp ce poartă măști care reproduc întocmai chipurile lor. Makani, care are la rândul ei un trecut învăluit în mister, și prietenii ei trebuie să descopere identitatea criminalului înainte de a deveni victimele acestuia.

„There’s Someone Inside Your House” este bazat pe romanul omonim semnat de Stephanie Perkins, apreciat drept bestseller de către New York Times și adaptat de Henry Gayden (Shazam!). Filmul este regizat de Patrick Brice (Creep) și produs de compania lui James Wan, Atomic Monster (The Conjuring) și de 21 Laps, care îi aparține lui Shawn Levy (Stranger Things).

| Regizat de: Patrick Brice
| Scris de: Henry Gayden
| Produs de: Shawn Levy, Dan Cohen, James Wan și Michael Clear
Cu: Sydney Park, Théodore Pellerin, Asjha Cooper, Dale Whibley, Jesse LaTourette, Diego Josef, Burkely Duffield, Sarah Dugdale, William MacDonald, Andrew Dunbar, Markian Tarasuik

DIN 6 OCTOMBRIE

 YOU: SEZONUL 3În sezonul al treilea, Joe și Love, acum căsătoriți și crescându-și copilul împreună, s-au mutat în Madre Linda, o încântătoarea zonă izolată din nordul Californiei. Aici sunt înconjurați de antreprenori de succes în tehnologie, mămici bloggerițe care le știu pe toate și biohackeri faimoși pe Instagram. Joe este dedicat noului său rol de soț și tată, dar se teme de impulsivitatea letală a lui Love. Apoi, mai e și inima lui care nu-i dă pace. Cum este posibil ca femeia pe care a căutat-o o viață întreagă să locuiască chiar vizavi? Să scapi dintr-o cușcă dintr-un beci e o treabă, dar din temnița unei căsnicii perfecte cu o femeie care te știe pe de rost? Cum scapi basma curată din așa ceva?

| Regizat de: Silver Tree, John Scott, Pete Chatmon
| Scris de: Sera Gamble, Greg Berlanti, Amanda Johnson-Zetterström, Michael Foley
| Bazat pe un roman de: Caroline Kepnes
Producători executivi: Sera Gamble, Michael Foley, Greg Berlanti, Silver Tree
Cu: Penn Badgley, Victoria Pedretti

DIN 15 OCTOMBRIE

 LOCKE & KEY: SEZONUL 2Uimitorul serial polițist bazat pe benzile desenate semnate de Joe Hill și Gabriel Rodríguez revine cu un nou sezon.

De la Carlton Cuse (Lost, Bates Motel) și Meredith Averill (The Haunting of Hill House), Locke & Key este o poveste plină de mister despre maturizare, dragoste, pierdere și despre legăturile indestructibile care definesc o familie. Serialul Locke & Key de pe Netflix este o adaptare pentru televiziune a seriei de reviste de benzi desenate de mare succes semnate de Joe Hill și Gabriel Rodriguez pentru IDW Entertainment.

| Regizat de: Mairzee Almas
| Scris de: Meredith Averill, Carlton Cuse, Aron Eli Coleite, Joe Hill
| Bazat pe seria de reviste de benzi desenate de: Joe Hill, Gabriel Rodríguez
| Produs de: Kevin Lafferty, Meredith Averill, Carlton Cuse
| Producători executivi: Michael D. Fuller, Nicole Lane, Andy Muschietti, Barbara Muschietti
Cu: Darby Stanchfield, Connor Jessup, Emilia Jones, Jackson Robert Scott, Asha Bromfield, Leishe Meyboom

DIN 22 OCTOMBRIE

 SERIALE NETFLIX
SERIAL NOU
MAID
Proaspăt ieșită dintr-o relație abuzivă, o tânără mamă își găsește o slujbă de menajeră, pentru a-și asigura o pâine și un viitor mai bun pentru ea și fiica ei.

DIN 1 OCTOMBRIE

SEZON NOU
ON MY BLOCK: SEZONUL 4
La doi ani după ce s-au despărțit, Ruby, Jamal, Monse și Cesar se confruntă cu noi amenințări și trebuie să decidă dacă prietenia lor este cu adevărat pe viață.

DIN 4 OCTOMBRIE

SERIAL NOU
THE FIVE JUANAS
Cinci femei cu același semn din naștere vor să afle adevărul despre trecutul lor și descoperă un întreg lanț de minciuni întreținute de un politician influent.

DIN 6 OCTOMBRIE

SEZON NOU
SEXY BEASTS: SEZONUL 2
Bestiile revin mai fioroase ca niciodată! Urmărește șase persoane celibatare care lasă deoparte aparențele pentru întâlniri matrimoniale fermecătoare și pline de haz!

DIN 7 OCTOMBRIE

SERIAL NOU
THE BILLION DOLLAR CODE
Membri ai ART + COM se alătură actorilor și membrilor echipei de filmare pentru a discuta dovezile și parcursul cazului la tribunal.

DIN 7 OCTOMBRIE

SEZON NOU
FAMILY BUSINESS: SEZONUL 3
Dusă cu forța la o mânăstire izolată de niște răpitori instabili, familia Hazan își bate capul cu o nouă linie de produse și un secret de familie exploziv.

DIN 8 OCTOMBRIE

SERIAL NOU
PRETTY SMART
Cu toate cărțile pe care le-a citit, Chelsea află că mai are de învățat despre fericire când se mută cu sora ei exuberantă și cei trei colegi de apartament ai acesteia.

DIN 8 OCTOMBRIE

SERIAL NOU
HOMETOWM CHA-CHA-CHA
O dentistă de la oraș își deschide un cabinet într-un sat unit de la malul mării, unde locuiește un tip fermecător și priceput la toate, care este opusul ei absolut.

DIN 9 OCTOMBRIE

SEZON NOU
ANOTHER LIFE: SEZONUL 2
Niko și ai săi sunt martorii distrugerii unei planete, iar miza e maximă. Cum poți negocia cu extratereștri capabili de o asemenea brutalitate?

DIN 14 OCTOMBRIE

SEZON NOU
LITTLE THINGS: SEZONUL 4
De la conviețuire la relație la distanță, Kavya și Dhruv le-au încercat pe toate. Dar oare cei șase ani împreună vor reuși să-i lege o viață?

DIN 15 OCTOMBRIE

SERIAL NOU
SEX, LOVE & GOOP
În acest reality-show, mai multe cupluri curajoase caută să-și îmbunătățească viața intimă cu ajutorul lui Gwyneth Paltrow și al unei întregi echipe de specialiști.

DIN 21 OCTOMBRIE

SERIAL NOU
ADVENTURE BEAST
Expertul Bradley Trevor Greive călătorește pe tot globul, are parte de tot felul de peripeții și împărtășește informații bizare, interesante și adevărate despre natură.

DIN 22 OCTOMBRIE

SEZON NOU
DYNASTY: SEZONUL 4
O nuntă, o înmormântare, o nouă rudă și mult dramatism sunt ingredientele care cresc miza pentru familiile Colby și Carrington în acest sezon.

DIN 22 OCTOMBRIE

SERIAL NOU
INSIDE JOB
În Deep State, fiecare teorie a conspirației e adevărată, iar totul trebuie ținut ascuns la modul profesionist.

DIN 22 OCTOMBRIE

SERIAL NOU
COLIN IN BLACK & WHITE
Acest serial dramatic în regia lui Colin Kaepernick și Ava DuVernay, sunt explorați anii de liceu ai lui Kaepernick și experiențele care l-au condus pe drumul activismului.

DIN 29 OCTOMBRIE

SEZON NOU
MYTHOMANIAC: SEZONUL 2
Pe măsură ce adevărul despre Lorenzo iese încet la iveală, Elvira încearcă să se împace cu familia ei, care găsește alinare în noi prietenii și iubiri.

DIN 29 OCTOMBRIE

SERIAL NOU
AN ASTROLOGICAL GUIDE FOR BROKEN HEARTS
Un serial fantastic și comic, bazat pe un roman de mare succes de Silvia Zucca.