Star Wars: The Book of Boba Fett. Un nou serial Războiul Stelelor

Data: 10/10/2021 | Autor: .

Star Wars: The Book of Boba Fett

Noul serial „Star Wars: The Book of Boba Fett” va avea premiera pe platforma de streaming Disney+ în data de 29 decembrie.

Cartea lui Boba Fett, o aventură Star Wars palpitană, îi găsește pe legendarul vânător de recompense Boba Fett și pe mercenarul Fennec Shand navigând prin lumea interlopă a galaxiei când se întorc pe nisipurile de pe Tatooine pentru a-și afirma propria revendicare asupra teritoriului condus de Jabba the Hutt și sindicatul său infracțional”, afirmă descrierea oficială a serialului de pe StarWars.com.

Un personaj la prima vedere episodic, Boba Fett a reusit nu doar sa joace un rol neasteptat de important in universul Star Wars, dar si sa supravietuiasca unor momente tensionate si unor incercari pe masura legendei sale, vanatorul de recompense are in sfarsit propria serie. In asteptarea celui de al treilea sezon “The Mandalorian” (filmarile vor incepe in curand) fanii Star Wars vor avea astfel ocazia sa ii urmareasca pe Boba Fett si Fennec Shand intr-un sir de aventuri in partea intunecata si prea putin cunoscuta a galaxiei, ajungand chiar pe Tatooine sau sa il intalneasca pe iconicul Jabba the Hutt.

IGN relatează că Temuera Morrison și Ming-Na Wen se vor întoarce în rolurile lui Boba Fett, respectiv Fennec Shand, în timp ce regizorul Jon Favreau va fi producător executiv al seriei alături de Dave Filoni, Robert Rodgriguez, Kathleen Kennedy, și Colin Wilson care au lucrat și la The Mandalorian,

În viitor, fanii Star Wars se vor bucura și de alte producții precum A droid story, Star Wars: Visions, The Bad Batch, The Acolyte sau Andor. Sunt și planuri pentru serialele Lando, Rangers of the New Republic, Ahsoka și filmele Taika Waititi, Rogue Squadron.

Serialul „Obi-Wan”, gata de lansare. Noua poveste din Star Wars

B-21 Raider. Secretele bombardierului invizibil demn de Star Wars