Serialul „Obi-Wan”, gata de lansare. Noua poveste din Star Wars

Data: 27/09/2021 | Autor: .

Serialul „Obi-Wan”, gata de lansare

Filmările pentru noul serial „Obi-Wan” au fost finalizate! Acțiunea se petrece la zece ani după Revenge of the Sith, când Anakin a devenit deja Darth Vader, iar Palpatine a redus la zero ordinul cavalerilor Jedi.

Hayden Christiansen va juca din nou rolul lui Anakin Skywalker/Darth Vader în viitorul serial care va fi lansat anul viitor, pe Disney+, relatează Collider.

Povestea seriei Obi-Wan va avea loc la 10 ani după cea din trilogia lansată în 1999 cu The Phantom Menace (Amenințarea Fantomei) și îl va urmări pe Maestrul Jedi pe planeta Tatooine în timp ce acesta se ascunde după căderea Ordinului Jedi.

După ce a câștigat un premiu Emmy pentru rolul său în miniseria Halston (difuzată de Netflix, că tot era vorba de), actorul Ewan McGregor a fost întrebat de jurnaliștii revistei Variety dacă poate oferi detalii despre viitorul serial Star Wars în care va reveni în rolul Maestrului Jedi pe care l-a jucat în a doua trilogie a francizei de lungmetraje.

Acesta a confirmat zvonurile potrivit cărora filmările serialului au fost finalizate și a spus că crede că acesta „nu va dezamăgi”. „Cred că va fi bun. M-am simțit cu adevărat bine în timpul filmărilor și am lucrat cu niște oameni cu adevărat minunați”, a relatat acesta, adăugând că noile tehnologii folosite în cadrul producției vor veni cu o experiență diferită pentru spectatori față de cea oferită de a doua trilogie.

Se pregătește un nou film Star Wars, realizat de regizorul lui Thor

Ewan McGregor a jucat rolul Obi-Wan Kenobi în trilogia prequel „Star Wars” şi l-a reluat în „The Force Awakens” (2015) şi „The Rise of Skywalker” (2019). Serialul Disney+ nu are o dată de lansare stabilită.

Celebra planetă Tatooine din Star Wars ar putea exista în realitate!

Pe lângă cei doi din rolurile principale, mai există câteva nume importante, Joel Edgerton (The Gift, The Great Gatsby), Kumail Nanjani (The Eternals, Silicon Valley), Indira Varma (Game of Thrones, Luther), Rupert Friend (Homeland, Hitman), Sung Kang (Fast & Furious).

O nouă tehnologie Star Wars, pe cale să devină realitate. Sabia laser !